Close
Betaalmethodes

Algemene informatie over betaalmethodes
Bij keller-sports.be heb je de keuze uit deze betaalmethodes.

  • Creditcard

  • Factuur (direct vanaf de eerste bestelling mogelijk, voor particuliere klanten met een verzendadres in België)

  • PayPal

  • Vooruitbetaling

  • Tegoedbon


Bovendien behoudt keller-sports.be zich het recht voor om voor bestellingen boven 250 Euro bestelwaarde, en in andere gevallen, zich alleen te beperken tot de betaalmethodes creditcard, vooruitbetaling en Paypal.
Let er alsjeblieft op, dat je bij een adreswijziging (ook bij cadeauzendingen) nog een keer om het invullen van de betaalmethode wordt gevraagd. Zo wordt gegarandeerd dat een adres alleen gewijzigd wordt als je het ook echt wilt.

Betaling per Creditcard:
Bij keller-sports.be kun je uiteraard met creditcard betalen. Kies hiervoor tijdens het bestelproces de betaalmethode “Creditcard” uit. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Je hebt om te betalen het creditcard nummer, de geldigheidsduur van je creditcard en het driecijferig proefnummer (CVV/CVC/CID) nodig. Dit zijn de laatste drie nummers die zijn aangegeven in het handtekening-veld op de achterkant van je creditcard. Je creditcard wordt direct na de bestelling belast.

Betaling per PayPal: 

PayPal is een door de Britse consumentenbond FSA gecertificeerd bedrijf voor geldtransacties over het internet. Bij PayPal open je een account zodat je het geld kunt transfereren. Vanaf dat account kun je dan snel en gemakkelijk je betalingen over het internet afhandelen. Nadat de PayPal betaling bij ons is ingegaan, versturen wij direct je bestelling.

Als je graag per PayPal wilt betalen maar nog geen account hebt, kun je je hier aanmelden.
Na het plaatsen van je bestelling vindt je op de bevestigingspage een link naar PayPal. Om te betalen moet je de link volgen en de betaling met PayPal uitvoeren.

Betaling per vooruitbetaling:
Bij betaling per vooruitbetaling krijg je nadat je de bestelling hebt geplaatst een automatische e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat al onze bankgegeven die je nodig hebt. Zodra wij de betaling binnen krijgen, zullen wij je bestelling versturen. Let er alsjeblieft op dat een banktransfer 3-4 dagen kan duren en daardoor je bestelling pas later wordt verstuurd.
Onze bankgegevens:

Keller Sports GmbH
Commerzbank

SWIFT-BIC: DRESDEFF700
IBAN: DE27700800000355801001

Tegoedbon gebruiken:

Een tegoedbon kun je tijdens de eerste stap van het bestelproces (“Winkelmandje”) invoegen bij “Heb je een kortingscode?”. Hier moet je de code van je tegoedbon invullen en op de button “verzilveren” drukken. De tegoedbon wordt dan met je bestelling verrekend. Controleer alsjeblieft voor het definitieve plaatsen van je bestelling nog een keer of je tegoedbon van het totaal is afgetrokken. Nadat de bestelling geplaatst is, kunnen wij helaas geen tegoedbonnen meer aannemen.

Please note: 
Conditions of redeeming vouchers: if an item is returned so that the overall order value consequently falls below the minimum order value required for the validity of the voucher, then the voucher code cannot be applied to the remaining items in the order

De gewenste betaalmethode is niet mogelijk?

Dat kan een aantal redenen hebben:

  • De bestelwaarde is te hoog: bij een bestelwaarde van meer dan 250 Euro kan het voorkomen, dat de volgende betaalmethoden niet meer te kiezen zijn: betaling per PayPal, betaling op rekening. Kies in dit geval alsjeblieft een andere betaalmethode zoals vooruitbetaling of creditcard.

  • Vaak optredende foutmeldingen bij betaling per Creditcard zijn: Het Creditcardnummer of de geldigheidsduur van de kaart zijn per ongeluk fout ingetoetst.
    Er zijn technische verbindingsstoringen of de verbinding is helemaal verbroken bij het overdragen van de gegevens tussen de banken. De creditcard is niet meer geldig. De creditcardlimit is al overstreden of moet voor een dure bestelling eerst door de bank worden vrij gegeven.


Heb je geen antwoord op je vraag of heb je vragen over je betaling? Onze telefonische klantenservice bereik je per telefoon op +32 9 298 03 17