De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Hoe kom ik terug?

1. Verpakking: Plaats de artikelen die u terug wilt sturen in de doos, in de originele verpakking. Let op: De goederen moeten in hun originele staat (onbeschadigd, zonder gebruikssporen en met alle etiketten) worden geretourneerd.

2. Snijden: Knip nu de retourbon met de scanbarcodes uit het retourformulier (het bovenste derde deel boven het retourformulier). Gebruik de stippellijnen met het schaarsymbool als leidraad voor het knippen.

3. Sluit het onderste deel in: Plaats vervolgens het retourformulier, d.w.z. het onderste deel van het briefje, bovenop de verpakking.

4. Plakken: Nu kunt u het pakket sluiten en de reeds gesneden retourbon op een duidelijk zichtbaar deel van de buitenkant van het pakket plakken; op deze bon staat al het retouradres en het adres van uw afzender vermeld.

5. Frankeren: De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen zijn gratis voor premium leden - u kunt uw pakket nu direct naar het postkantoor brengen.

6. Breng het naar het postkantoor: breng het pakketje naar een postkantoor. Zodra uw pakket in ons magazijn is aangekomen, ontvangt u een bevestigingsmail.

Gelieve kennis te nemen van onze algemene voorwaarden: https://www.keller-sports.nl/static/algemene-voorwaarden/

AANVERWANTE VRAGEN

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.