Word nu een premium-lid en bespaar 10% op elke aankoop* Meer informatie

  • 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Gratis verzending vanaf 75,00 €
  • Members Only: Toegang tot exclusieve producten
  • 12 maanden voor 9,99 €*

Only available to you as a Premium member:

Kan ik momenteel een terugvordering indienen?

Vanwege de huidige situatie, veroorzaakt door het uitbreken van het coronavirus (SARS-CoV-2), is het onze hoogste prioriteit bij Keller Sports om de veiligheid van onze klanten, werknemers en partners te waarborgen. De afgelopen weken hebben we al tal van maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de diensten van onze online winkels Keller Sports en Keller x beschikbaar kunnen blijven en de gebruikelijke hoge kwaliteit kunnen blijven leveren.

Voor onze medewerkers van het kantoor in München werd het daarom mogelijk gemaakt om vanuit hun thuiskantoor te werken. Dit betekent echter ook dat het hier momenteel niet mogelijk is om terugzendingen te accepteren. We vragen u daarom te wachten met het terugzenden van uw goederen en deze nog niet te versturen.

Als u nog vragen heeft over uw terugzending, gebruik dan ons contactformulier. We zullen uw verzoek onmiddellijk verwerken en u informeren zodra er nieuws is over het terugzendingsproces.

Wij danken u voor uw begrip en voor het in ons gestelde vertrouwen.

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.