De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Verzendingsinformatie


< Terug naar FAQVerzendkosten

Alle Premium-klanten die een bestelling plaatsen ter waarde van meer dan 69€, kunnen de bestelling gratis laten verzenden. Alle Standard-klanten en Premium-klanten met bestellingen onder 69€ betalen 3,99 € verzendkosten.Verzendings tijd

Tenzij anders vermeld bij een product, duurt de verzending van artikelen vanuit Duitsland 3 tot 5 werkdagen, verzonden met DHL. Houd er rekening mee dat wij, als Duits bedrijf, de Duitse nationale feestdagenkalender volgen.

Op maat gemaakte artikelen, zoals tennisrackets met gepersonaliseerde bespanning, hebben een volledige werkdag nodig voor verwerking. Dit betekent dat de geschatte levertijd een werkdag langer zal zijn dan normaal. Een actuele levertijd wordt tijdens het bestelproces aangegeven.

Helaas hebben wij geen express verzendmogelijkheid, en is er geen mogelijkheid om de artikelen sneller te verzenden dan op de website vermeld staat.Zijn er andere winkels?

We hebben verschillende winkels voor andere landen. Hier vindt u de complete lijst:

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.