• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Gratis retourzending
  • Exclusieve voorverkoop
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Verzendingsinformatie


< Terug naar FAQVerzendkosten

Alle klanten die een bestelling plaatsen met een waarde van meer dan 75€, kunnen de bestelling gratis laten verzenden. Alle klanten met bestellingen onder 75€ betalen 3,99€ verzendkosten.Verzendings tijd

Tenzij anders vermeld bij een product, duurt de verzending van artikelen vanuit Duitsland 1-2 werkdagen, verzonden met Post NL. Houd er rekening mee dat wij, als Duits bedrijf, de Duitse nationale feestdagenkalender volgen.

Op maat gemaakte artikelen, zoals tennisrackets met gepersonaliseerde bespanning, hebben een volledige werkdag nodig voor verwerking. Dit betekent dat de geschatte levertijd een werkdag langer zal zijn dan normaal. Een actuele levertijd wordt tijdens het bestelproces aangegeven.

Helaas hebben wij geen express verzendmogelijkheid, en is er geen mogelijkheid om de artikelen sneller te verzenden dan op de website vermeld staat.Zijn er andere winkels?

We hebben verschillende winkels voor andere landen. Hier vindt u de complete lijst:

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.