De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Welke betalingsmethoden accepteert u?

Bij Keller Sports kunt u kiezen voor betaling met creditcard, Paypal of Klarna Pay Now (Betaal nu).

  • Creditcard: Het geld wordt onmiddellijk van uw kaart afgeschreven op het moment dat u de bestelling plaatst. De terugbetaling neemt tussen de 3 en 5 werkdagen in beslag, aangezien de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.
  • Paypal: Het geld wordt onmiddellijk afgetrokken van uw Paypal-account op het moment dat u de bestelling plaatst. Bij een terugbetaling wordt het geld op uw rekening ontvangen enkele minuten nadat de terugbetaling in ons systeem is gevalideerd. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.
  • Klarna Pay Now (Betaal nu): Het geld wordt onmiddellijk van uw bankrekening afgeschreven op het moment dat u de bestelling plaatst. De terugbetaling neemt tussen de 3 en 5 werkdagen in beslag, aangezien de bank enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken. De factuur die u ontvangt na het plaatsen van de bestelling is louter informatief.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.