De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ALS HET TE FRIS WORDT ROND DE KUITEN

Sporten bij koud weer vraagt om aangepaste kleding. Hiertoe behoort een broek die uw benen van boven tot onder beschermt. In een lange fietsbroek kunt u probleemloos sporten bij lage temperaturen. Je bent perfect geïsoleerd, zodat je lichaam nauwelijks warmte verliest. Tegelijkertijd worden vochttransport en luchtuitwisseling ongehinderd. Een warm en droog gevoel op de huid is het resultaat van functioneel textiel met een uitstekende vocht- en warmteregeling. Een ander voordeel is het enorme draagcomfort. In het elastische materiaal kunt u zich in alle richtingen uitstrekken zonder uw bewegingsvrijheid te verliezen.

DE JUISTE FIETSBROEKEN VOOR WEDSTRIJDRENNERS

Wegatleten en wielrenners geven de voorkeur aan lange broeken die een maximale acceleratie mogelijk maken. Een aërodynamisch ontwerp dat dicht tegen het lichaam aanligt, is beslist voordelig. De lange broek is dicht op het lichaam gesneden en is elastisch. Ze voelen aan als een tweede huid. Silicone coatings en een platte tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm en uitstekende ondersteuning. Comfortabele zitkussens ronden de functies af. Als u veel onderweg bent, moet u natuurlijk onmiddellijk gezien worden, in alle weersomstandigheden en op elk uur van de dag of de nacht. Daarom zijn veel van de lange fietsbroeken voorzien van reflecterende applicaties.

EN DIT IS WAT MOUNTAINBIKERS DRAGEN

Mountainbikers houden van casual. Veel recreatieve sporters geven ook de voorkeur aan een lange broek die niet aan het been plakt, maar een beetje lucht laat tussen de huid en het textiel. Fietsbroeken zitten niet strak, maar zijn toch elastisch. Aan de heup zit een elastische band, die ideaal individueel verstelbaar is. Gewoonlijk zijn er voorgevormde kniestukken en een rits in het onderste deel van het been om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken. Deze lange fietsbroek is ook voorzien van versteviging van het zitvlak en bescherming tegen slijtage. Zij zijn verkrijgbaar als windstoppers en als regenoverbroeken. U kunt de waterdichte en winddichte broek direct op de huid dragen of over een tight aantrekken. De overbroek is vederlicht, gemakkelijk samen te persen en daarom ideaal als handig accessoire bij een plotselinge weersomslag.

DE VOOR- EN NADELEN VAN LANGE FIETSBROEKEN

Bij koud weer krijg je koude kuiten zonder een lange broek op je fiets. Daarom kunt u voor de winter en koude dagen het beste meerdere fietsbroeken met lange pijpen kopen. Nadelen ontstaan alleen in vergelijking met de alternatieven. U kunt bijvoorbeeld een korte broek met beenwarmers voor een bepaalde tijd verlengen. Ook lange broeken met riemen bieden meer comfort en meer houvast, maar zijn omslachtiger bij het aan- en uittrekken.

VOORDELEN:

  • smalle en wijde broeken kunnen goed met elkaar gecombineerd worden
  • stevige grip dankzij verstelbare tailleband en speciale sluitingselementen
  • goede thermische isolatie
  • comfortabel en elastisch
  • volledige bewegingsvrijheid
  • hoog ademend vermogen
  • vochtregulerend
  • verkrijgbaar als windstopper en regenbroek

ONGUNSTIG:

  • beenwarmers zijn praktischer in geval van plotse temperatuurstijgingen
  • geen bescherming van de rug in vergelijking met lange koersbroeken

KOOP ZE - JE LANGE FIETSBROEK VOOR KOELE DAGEN!

Fietsen is pas echt leuk als je niet bevriest en je je overal op je gemak voelt. Daarom moet u in ons assortiment vooral op zoek gaan naar fietsbroeken met lange pijpen of een driekwartuitvoering. Keller Sports biedt vooral lange fietsbroeken aan in de klassieke kleuren donkerblauw en zwart.