De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

WIELERTRUIEN MET KORTE MOUWEN

Elke fietser moet zichzelf zeker trakteren op een wielertrui met korte mouwen. U zult deze praktische sporttop niet meer uit willen doen. In tegenstelling tot een gewoon T-shirt sluiten wielertruien met korte mouwen nauw aan op het lichaam. Ze hebben een aerodynamische vorm en zien er niet alleen gestroomlijnd uit, maar helpen u ook fit te blijven tijdens het fietsen. Je zult snelheid winnen en de eindstreep sneller bereiken. Een ander voordeel is de bovengemiddelde functionaliteit, want de wielertops zijn speciaal zo ontworpen dat u er nauwelijks in zweet.

WIELERTRUIEN MET KORTE MOUWEN - SPECIALE KENMERKEN

Eigenlijk alles. Het bovendeel is volledig vervaardigd uit functionele materialen van hoge kwaliteit, waarbij synthetische vezels zoals polyester, polyamide of elastaan een overheersende rol spelen in de samenstelling van het materiaal. Af en toe wordt ook katoen gebruikt. De stoffen zijn waterafstotend, sneldrogend en zo bewerkt dat zij zweet van het lichaam afvoeren en het aan de oppervlakte laten verdampen. Bovendien zijn de functionele truien voor mannelijke en vrouwelijke wielrenners ademend. De lucht kan optimaal circuleren, waarbij speciale voorzieningen dit effect nog versterken. Sommige modellen zijn voorzien van mesh-inzetstukken onder de oksel of zijn anderszins geperforeerd.

FIETSTRUIEN KORTE MOUW - PERFECT VOOR WARM WEER

Wielershirts voor heren en dames zijn ideaal voor gebruik in de zomer. Ze zijn luchtig, reguleren de transpiratie en hebben, afhankelijk van het model, extra functies die het fietsen in het warme seizoen aangenamer en ook veiliger maken. Vooral wie tijdens de lunchpauze met de fiets onderweg is, krijgt vaak veel te veel zon. Daarom biedt Keller Sports ook wielershirts aan die een uitstekende UV-bescherming bieden, want het is niet noodzakelijk zo dat kleding je afschermt van de schadelijke stralen. Deze truien zijn gemaakt van een speciale stof en voorkomen dus effectief zonnebrand. Een andere verfijning zijn de geurremmende materiaaleigenschappen. Als je in zo'n trui op tournee gaat, kun je je deodorant wel vergeten.

REFLECTOREN, SNIT & DETAILS

De meeste wielertruien met korte mouwen zijn voorzien van allerlei accessoires die ze nog comfortabeler maken. Hiertoe behoren ritsen, die je bij sommige modellen niet eens ziet als ze gesloten zijn. Deze maken het gemakkelijk om de nauwsluitende maar zeer elastische topjes aan en uit te trekken. Geïntegreerde schoonmaakdoekjes voor uw bril behoren tot de andere kenmerken van sommige truien met korte mouwen. Een van de belangrijkste elementen zijn de reflecterende details die oplichten wanneer ze in het donker door een koplamp worden verlicht. Ze zijn zeer belangrijk voor u als u gaat fietsen bij weinig licht.

VOOR- EN NADELEN VAN WIELERTRUIEN MET KORTE MOUWEN

Een wielertruitje met korte mouwen biedt zowel mannen als vrouwen talloze voordelen, waardoor het een van de belangrijkste onderdelen van een fietsoutfit is. De enige nadelen komen van de verkorte mouwen, namelijk vooral wanneer het toch frisjes wordt.

VOORDELEN:

 • lage luchtweerstand
 • bewegingsvrijheid in alle richtingen
 • eersteklas luchtcirculatie
 • zweetafstotend
 • sneldrogend
 • laag gewicht
 • verkrijgbaar met UV- en geurbescherming

ONGUNSTIG:

 • alleen aanbevolen bij warm weer
 • niet waterdicht
 • zeer sportief ontwerp en daarom niet geschikt voor dagelijks gebruik
 • de armen zonder bescherming aan de zon worden blootgesteld

LICHTE EN LUCHTIGE ZOMERUITRUSTING VOOR FIETSERS

Het hete seizoen nadert met rasse schreden en als gepassioneerd motorrijder heb je de juiste kleding nodig om je ook in de hitte comfortabel te voelen. Bij Keller Sports bieden wij u wielershirts met korte mouwen voor dames en heren in een aantrekkelijk aanbod van merken en kleuren.