De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FIETSTRUIEN KORTE MOUW VOOR DAMES

Bij zeer warme temperaturen bieden fietstruien met korte mouwen voor dames een goede ventilatie tijdens de lichamelijke inspanning. Zij beschermen ook het bovenlichaam tegen fel zonlicht en helpen u actief uw temperatuur te regelen. Sommige truien met korte mouwen hebben extra ventilatiespleten of -ritsen om het lichaam door de wind te laten afkoelen. Moderne functionele materialen voeren vocht af van het bovenlichaam naar buiten, zodat u de hele tijd een aangenaam gevoel op de huid heeft. Op zeer snelle afdalingen en bij sterke tegenwind voorkomt het fietsshirt ook dat uw bovenlichaam te veel afkoelt. Truien zijn van essentieel belang als het gaat om sportuitrusting voor fietsers en toerrijders. Fietstruien met korte mouwen voor dames behoren dan ook tot de verfijnde sportuitrusting. Betrouwbare, robuuste en kwalitatief hoogstaande fietstruien voor dames mogen dan ook zeker niet ontbreken in de fietssector.

FIETSTRUIEN KORTE MOUW VOOR DAMES BIJ KELLER SPORTS

In de winkel van Keller Sports vindt u truien die aan al deze eisen voor vrouwelijke atleten voldoen en toch indruk maken met hun design en stijl.

JERSEYS AANBIEDINGEN

  • Hoeveelheid: ongeveer 150 tot 300 artikelen
  • Selectie: beproefde producten van gespecialiseerde producenten van sportartikelen
  • Fabrikant: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott of Ziener
  • Beschikbare maten: XS tot XL
  • Prijsklasse: 13 EUR tot 190 EUR

VERLAAGDE TRUIEN IN DE FIETS-OUTLET

⚠️TIP\: In de uitverkoop bij Keller Sports vindt u nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van fietstruien met korte mouwen voor dames. Beschikbaarheid en prijzen kunnen op korte termijn worden gewijzigd. Gebruik onze e-maildienst indien uw maat of gewenst model op dit moment niet beschikbaar is.