De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FIETSTRUIEN MOUWLOOS VOOR VROUWEN

In zeer warme en droge klimaten bieden mouwloze fietstruien voor dames een maximale ventilatie wanneer u zich fysiek inspant door de wind. Anderzijds beschermen zij het bovenlichaam tegen de schittering van de zon en helpen zij uw lichaam actief zijn temperatuur te regelen. Sommige van de mouwloze wielertruien hebben extra ventilatiesplitten of -ritsen om het lichaam met de rijwind te laten afkoelen. Moderne en lichte functionele textielen voeren vocht af van het bovenlichaam naar buiten, zodat u de hele tijd een aangenaam droog gevoel op de huid heeft. Bij zeer snelle afdalingen en sterke tegenwind voorkomt het fietsshirt ook dat je bovenlichaam te veel afkoelt. Wielershirts zijn van essentieel belang als het gaat om de sportuitrusting van wielrenners en toerfietsers. Wielershirts mouwloos voor dames behoren dan ook tot de veeleisende sportuitrusting. Betrouwbare, robuuste en hoogwaardige wielershirts mouwloos voor dames mogen in de fietssector niet ontbreken.

FIETSTRUIEN MOUWLOOS VOOR DAMES BIJ KELLER SPORTS

In de winkel van Keller Sports vindt u wielershirts die aan al deze eisen voor vrouwelijke atleten voldoen en toch indruk maken met hun design en stijl.

FIETSTRUIEN AANBIEDINGEN

  • Hoeveelheid: tussen 30 en 50 sportproducten
  • Selectie: producten van hoge kwaliteit van geselecteerde fabrikanten
  • Fabrikant: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott of Ziener
  • Beschikbare maten: XS tot XL
  • Prijsklasse: 25 EUR tot 54 EUR

VERLAAGDE WIELERSHIRTS IN DE FIETS-OUTLET

⚠️TIP\: In de uitverkoop bij Keller Sports vindt u nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van mouwloze fietsshirts voor dames. Beschikbaarheid en prijzen kunnen op korte termijn worden gewijzigd. Gebruik onze e-maildienst indien uw maat of gewenst model op dit moment niet beschikbaar is.