De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Fietsuitrusting beschermt en ondersteunt

Als u uw fiets niet alleen gebruikt voor de weg naar het werk of naar de supermarkt, maar altijd op zoek bent naar de volgende sportieve uitdaging op uw fiets, hebt u de juiste accessoires nodig voor avonturen in de natuur. Met de grote keuze aan verschillende fietsuitrustingen in de Keller Sports Shop, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is tijdens uw fietstocht: de sport.

Hier vindt u een ruim assortiment van de volgende fietsgadgets:

  • Fietsbril
  • Fietscomputer
  • Fietstassen
  • Fiets rugzakken
  • Fietsbeschermers
  • Sport horloges

Fietsbril: Optimaal overzicht

Vooral in de zomer mag u niet zonder een fietsbril van goede kwaliteit. De uitstekende brillen van onze topmerken houden niet alleen de schittering van de zon tegen, maar beschermen u ook tegen insecten, stof en spatwater. Met deze bril heeft u altijd een goed zicht op de weg. Dankzij innovatieve technologieën bieden de fietsbrillen niet alleen een verhoogd contrast en een verbeterde kleurscherpte, maar hebben ze ook een goede grip op het hoofd. Hun geoptimaliseerde gewicht zorgt voor het nodige draagcomfort - zelfs op lange afstanden. Dankzij de oversized, vaak doorlopende glazen van de fietsbril mist u geen enkel detail op uw fietstocht.

Fietsuitrusting: Technologie & tracking

Bent u gepassioneerd door meerdere sporten tegelijk? Dan zijn de sporthorloges in de Keller Sports Shop perfect voor jou. Deze smartwatches met GPS-functie zijn ontworpen om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over tal van sportactiviteiten. Of u nu graag gaat hardlopen, langs klimwanden naar de top klimt of op de fiets door bossen en valleien trekt - een eersteklas sporthorloge ondersteunt u bij al uw inspanningen. Dankzij de nieuwste navigatiesystemen is verdwalen in de natuur niet langer een optie. Bovendien geeft de smartwatch u fysiologische metingen om uw training te optimaliseren. Als dat nog niet genoeg is, kunt u een fietscomputer aan uw fietsuitrusting toevoegen. Met deze uiterst functionele toestellen kunt u extra gegevens bijhouden zoals snelheid en cadans om uzelf nog verder te pushen.

Fietsuitrusting - bagage & bescherming

Maar ook mooi-weer fietsers vinden hier geschikte fietsuitrusting. Fietsbeschermers zoals knie- of elleboogbeschermers beschermen u op betrouwbare wijze tegen verwondingen bij een val tijdens uw tocht. Fietstassen en fietsrugzakken bieden u een comfortabele manier om uw bagage tijdens uw uitstapje op te bergen. Elke fietsliefhebber vindt in het ruime assortiment fietsuitrusting de juiste accessoires voor hem of haar.