De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FIETSUITRUSTING VOOR VROUWEN

Waarin verschilt het fietsassortiment voor vrouwen in de Keller Sports Shop van het herenassortiment? Er zijn geen verschillen. Alleen bij fietsaccessoires zoals truien of kleding zijn er naast esthetische variaties ook verschillen in pasvorm, snit of functie. Er zijn geen verschillen in technische fietsaccessoires zoals roltrainers, fietscomputers, horloges, fietstassen, brillen en beschermers. Vind nu de juiste fietskleding voor vrouwen en plan meteen uw volgende rit! Als het gaat om sportuitrusting voor fietsers en toerfietsers, behoort een damesfietsuitrusting tot de gesofisticeerde sportuitrusting. Een damesfietsuitrusting moet betrouwbaar, robuust en van hoge kwaliteit zijn.

FIETSUITRUSTING VOOR VROUWEN BIJ KELLER SPORTS

In de winkel van Keller Sports vindt u fietskleding die aan al deze eisen voor vrouwelijke atleten voldoet en toch indruk maakt met zijn design en stijl.

AANBIEDINGEN FIETSUITRUSTING

  • Hoeveelheid: ongeveer 150 tot 300 artikelen
  • Selectie: beproefde producten van gespecialiseerde producenten van sportartikelen
  • Fabrikant: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott of Ziener
  • Fietsseizoen: voor het fietsseizoen
  • Beschikbare maten: Eén maat (één maat, OS)
  • Prijsklasse: 17 EUR tot 1200 EUR

VERMINDERDE FIETSUITRUSTING IN DE FIETS-OUTLET

⚠️TIP: In de uitverkoop bij Keller Sports vindt u nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van fietskleding voor dames. Beschikbaarheid en prijzen kunnen op korte termijn worden gewijzigd. Gebruik onze e-maildienst indien uw maat of gewenst model op dit moment niet beschikbaar is.