• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Gratis retourzending
  • Exclusieve voorverkoop
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FITNESS KLEDING VOOR EEN PERFECTE WORKOUT

Als u belang hecht aan de juiste fitnesskleding, moet u niet alleen letten op de laatste trends, maar vooral ook op de functionaliteit van de kleding. Natuurlijk wil je er goed uitzien en de aandacht trekken tijdens je training, maar toch: een trainingspak moet er niet alleen goed uitzien, maar ook perfect passen en optimale bewegingsvrijheid garanderen! Het is belangrijk dat de kleding een maximum aan comfort en mobiliteit belooft! Als u veel buiten sport, moet u bij de keuze van uw fitnesskleding rekening houden met het ademend vermogen.

Want je kunt alleen uitstekende resultaten bereiken als je je honderd procent comfortabel voelt in je trainingskleding! Bij Keller Sports vindt u trainingskleding voor uw persoonlijke wensen. Bij Keller Sports kunt u niet alleen gratis betaalbare fitnesskleding bestellen, maar ook profiteren van een uitgebreide service die veel verder gaat dan een klassieke online winkel.

FITNESSKLEDING GEMAAKT VAN INNOVATIEVE MATERIALEN

U doet er goed aan fitnesskleding te dragen van ademend materiaal. Als u tijdens een inspannende training begint te zweten, zorgen innovatieve functionele materialen ervoor dat het vocht onmiddellijk naar buiten wordt afgevoerd. Het lichaamsklimaat blijft in evenwicht en uw trainingskleren houden u altijd warm. Een verkoudheid veroorzaakt door bezwete en vochtige kleren heeft geen schijn van kans! Ook vervelende zweetvlekken behoren met de juiste fitnesskleding tot het verleden! Hoewel katoen zeer comfortabel is om te dragen, absorbeert het gewoon het geproduceerde vocht en geeft het niet af aan de buitenkant.

Hoe meer je zweet, hoe zwaarder je katoenen hemd zal zijn. In ieder geval moet uw trainingskleding voldoende beweeglijkheid garanderen, een te strak zittend shirt mag u absoluut niet afremmen. Als u zich tijdens uw training moet afvragen of uw fitnessbroek niet afzakt, zult u geen perfecte prestatie kunnen leveren! Let er bij het kiezen van uw fitnesskleding op dat u alle bewegingen van uw sport kunt uitvoeren zonder dat de pasvorm van de kleding u hindert!

OPTIMALE PRESTATIES BEREIKEN MET DE JUISTE FITNESSKLEDING

Voor sporten als Zumba of aerobics is een korte of driekwart trainingsbroek en een T-shirt of topje van ademende functionele vezels meestal voldoende. Voor buitensporten kunt u voor koelere dagen het beste kleding dragen volgens het "ui-principe": ademend ondergoed of ademende shirts moeten direct op het lichaam worden gedragen, met daaroverheen extra lagen functionele kleding - afhankelijk van het weer - die u zo nodig kunt uittrekken. Als het erg koud is, zorgen de luchtlagen tussen de afzonderlijke lagen voor extra warmte en een aangenaam lichaamsklimaat. Het juiste ondergoed is ook belangrijk bij de keuze van uw fitnesskleding.

Trainingskleren mogen geen vocht opnemen, maar geef het door! Voor vrouwen worden speciale sportbeha's aanbevolen als onderdeel van de fitnesskleding, die zorgen voor een doeltreffende ondersteuning van het gevoelige lichaamsdeel. In het Keller Sports gamma vinden vrouwen beha's voor lichtere of zwaardere belasting die zowel een perfecte vochtregulatie als een optimale ondersteuning bieden. Voor de zomer hebben fabrikanten speciale materialen ontwikkeld die transpiratie afstoten en een verkoelend effect hebben. Als u buiten aan fitness doet, is er speciale fitnesskleding die is voorzien van UV-bescherming en zo zonnebrand voorkomt. Kijk eens rond in de online winkel en vraag de experts om advies als u twijfelt!

UW OUTFIT IN DE FITNESSKLEDING ONLINE SHOP VAN KELLER SPORTS

In het Keller Sports assortiment vindt u fitnesskleding voor uw sport. Met de hulp van onze deskundige adviseurs kunt u uw eigen persoonlijke outfit samenstellen voor uw volgende workout.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.