De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Sportsokken geven steun in de schoen

Bij het trainen is de juiste kleding een essentiële beslissing. Hiertoe behoort ook de keuze van de juiste sportsokken. Zelfs de beste schoen kan leiden tot huidirritaties en blaren als u de verkeerde sokken draagt. Sportsokken zijn ontworpen om u zo veel mogelijk steun te geven in uw schoenen. Het voetbed van sportsokken is daarom vaak voorzien van hoge-frictie garens. Dit betekent dat sportsokken de beste tractie bieden en voorkomen dat u voortdurend uitglijdt in uw schoenen.

Sportsokken: comfort & functie

Hoogwaardige sportsokken van functioneel textiel voorkomen wrijving en blaren, beschermen de voet en zorgen voor een droog en koel klimaat in de schoenen. Dit betekent dat de juiste keuze van sportsokken ook een grote bijdrage levert aan de voethygiëne, zodat zich in uw schoenen geen voedingsbodem voor atleetvoet of plantaire wratten kan ontwikkelen. Sokken helpen ook uw voeten te ondersteunen en te verzachten tijdens andere sporten. Ook het draagcomfort van sportsokken speelt een grote rol. Door de anatomische pasvorm voelen de sokken aan als een tweede huid. De extra voering op de hiel en de voorvoet dempt bovendien uw stappen. Het zachte materiaal voelt comfortabel aan, terwijl uw voeten toch kunnen ademen. Een nauwsluitende, ondersteunende voetboogband en elastische, geribde stof in de tailleband houden de sportsokken op hun plaats tijdens uw training. In de Keller Sports Shop vindt u een ruime keuze aan sportsokken van onze topmerken, bijvoorbeeld:

  • Nike
  • asics
  • Falke
  • Dynafit

Sportsokken houden uw voeten droog

Of u nu graag door poedersneeuw skiet, een rondje hardloopt of wandelt met uitzicht over de valleien - de juiste sportsokken dragen bij tot het succes van uw avonturen. Dankzij de sneldrogende en vochtafstotende eigenschappen van sportsokken blijven uw voeten lange tijd aangenaam droog en koel. Veel modellen zijn ook uitgerust met geurwerend materiaal. Sommige sportsokken verminderen het risico op verzwikking van de enkel met extra stabiliserende compressiezones. Ze houden uw voet in de optimale positie voor uw sportactiviteiten. De combinatie van uitgekiende materiaalsamenstellingen en optimaal comfort maakt sportsokken tot een absolute basic must-have in elke garderobe.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.