• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Gratis retourzending
  • Exclusieve voorverkoop
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Trainingsbroek - droogheid en comfort

Tijdens een veeleisende en langdurige training zijn wrijving en vocht uw vijand. Maar met de juiste trainingskleding kun je huidirritaties voorkomen en je volledig op je prestaties concentreren. Trainingsbroeken hebben namelijk vochtregulerende eigenschappen en zijn extreem ademend, zodat hinderlijk vocht snel van binnen naar buiten kan worden afgevoerd. Zo blijft u droog en comfortabel tijdens uw training.

Deze trainingsbroek ondersteunt je training

Omdat elke sport andere eisen aan u stelt, zijn trainingsbroeken er in verschillende stijlen:

  • lange strakke
  • lange trainingsbroeken met een losse pasvorm
  • ¾ lengte trainingsbroek
  • nauwsluitende korte broek
  • Trainingsshorts met losse pasvorm
  • 2-in-1 trainingsshort

Je zoekt je atletische uitdaging niet op hoge bergen, maar eerder op de mat? Dan zijn deze nauwsluitende trainingspanty's voor jou gemaakt. Dankzij het lichte compressie-effect ondersteunen ze uw lichaam perfect tijdens uw training. De trainingspanty zit als een tweede huid om je heen en garandeert de beste condities voor je training dankzij het sneldrogende en ademende materiaal. Als u liever in de buitenlucht traint, kunt u het beste kiezen voor een trainingsbroek met een losse pasvorm. Dankzij de zachte, ademende stof biedt deze trainingsbroek u optimaal comfort en een aangename droogheid.

Sportbroek voor warme zomerdagen

In de zomer stijgen de temperaturen snel, waardoor uw training zweteriger wordt dan gewoonlijk. In zo'n warme omgeving heb je een korte, lichte trainingsbroek nodig die lucht bij je transpirerende huid laat en je de best mogelijke bewegingsvrijheid geeft. Ook hier kunt u kiezen tussen een nauwsluitende en een losse pasvorm. Ze kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur voor stijl en comfort. Of u kiest voor het beste van beide werelden en gaat voor een 2-in-1 trainingsshort. Deze functionele combinatie van een nauwsluitende korte tight, die u optimale bewegingsvrijheid biedt, met een loszittende buitenlaag is een zeer populaire hybride variant.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.