De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Trainingstassen combineren werk en vrije tijd

De hoogwaardige trainingstassen in de Keller Sports Shop zorgen voor een functionele verbinding tussen werk en vrije tijd. Spaar jezelf een tussenstop in je flat na het werk voordat je naar de training gaat. In de praktische tassen kunt u zowel uw trainingskleren als uw laptop veilig opbergen en zo uw dagelijkse leven nog efficiënter maken. De praktische tassen kunnen zowel in het dagelijkse leven als op reis worden gebruikt. Het maakt niet uit of u uw trainingstas graag in uw hand draagt of het gewicht liever over uw rug verdeelt in een rugzak. Hier vindt u de volgende soorten alledaagse tassen:

  • Dagrugzakken en rugzakken voor dagelijks gebruik
  • Trainingsrugzakken
  • Sport- en trainingstassen
  • Laptoptassen

Trainingszakken: Functie ontmoet stijl

Bent u op zoek naar een modieuze laptoptas die uw werkapparatuur veilig en stijlvol houdt? Of hebt u een multifunctionele trainingstas nodig die u in het dagelijks leven vergezelt? De rugzakken met praktische vakken voor je laptop en andere accessoires bieden je ook voldoende opbergruimte voor kleding, trainingsmateriaal zoals yogamatten of stylingproducten. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht dagrugzak voor een korte wandeltocht, vindt u hier zeker wat u zoekt. De trainingstassen in de Keller Sports Shop zijn veelzijdig en laten niets te wensen over.

Trainingszakken: Comfort en nut

De trainingstassen van onze topmerken zoals Mammut, Nike, Douchebag, Asics en Co. zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en focussen niet alleen op optimale functionaliteit maar ook op de nodige stijl. Zo bent u de hele dag modieus en kunt u uw trainingstas met een goed gevoel mee naar kantoor nemen, zonder blikken van uw collega's op te vangen. Sommige modellen zijn ook permanent waterafstotend dankzij een DWR-impregnering en bieden uw voorwerpen de nodige bescherming, zelfs in de regen. De riemen en de rug van de rugzakken zijn zacht gevoerd voor een comfortabel gevoel de hele dag lang. Alle trainingstassen zijn voorzien van een doordachte indeling van het interieur, zodat u nooit het overzicht verliest over wat u aan het doen bent. De handige buitenvakken bieden u snel toegang tot uw smartphone of sleutelbos. Dankzij hun hoge duurzaamheid hebben de trainingstassen van onze topmerken een bijzonder lange levensduur.