De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS FITNESS - WELLNESS, GEZONDHEID & VRIJE TIJD COLLECTIE

Adidas is de topleverancier voor alle sporten in de fitnesssector en helpt u uw doelen te bereiken op het gebied van preventie. Uw gezondheid in het oog houden tijdens het sporten is belangrijker dan ooit. Veel activiteiten die zittend worden verricht, leiden immers ook tot een kwetsbare gezondheid. Dit is waar adidas Sport om de hoek komt kijken! Met de complete uitrusting uit onze online shop met kleding, schoenen en accessoires kunt u met de juiste selectie de beste voorzorgsmaatregelen nemen voor de volgende verkoudheid en elk seizoen zo goed mogelijk doorkomen.

BLIJF FIT IN TRAINING MET ADIDAS

Wanneer de volgende afspraak in de sportschool voor de deur staat, bent u goed uitgerust met de fitnessproducten van adidas. In onze online sportwinkel vindt u een ruime keuze aan adidas sportartikelen: daarmee kunt u aan de slag in de krachtruimte of op de loopband stappen om uw conditie op te krikken! Het beste kunt u zich uitrusten met een korte broek, die zowel binnen als buiten in de zomer een absolute basis is. Buiten brengen schokabsorberende loopschoenen je over heuvels en dalen. Of het nu gaat om teamsporten of individuele sporten, krachttraining of fitnesstraining - wij rusten u uit met alle sportuitrusting die u nodig hebt voor uw training.

ADIDAS FITNESS - ALLES VOOR UW SPORT

Met jassen en T-shirts van adidas slaat u altijd een goed figuur op de universiteit of op kantoor, op school of in uw vrije tijd. Je kunt de schoenen perfect combineren met casual jeans en altijd on trend blijven.