De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS TRAININGSKLEDING

Adidas fitnesskleding heeft veel te bieden: Of het nu Essentials of The Base, of Clima Cool of Clima Combat bij Keller Sports vindt u een ruime keuze uit alle actuele collecties - gemaakt van de bekende functionele textielen. Naast het aanbod van high-tech produkten is ook de specifieke gerichtheid van adidas sportkleding op het doel van training en toepassing van belang. Daarom heeft Keller Sports de beste sportkledingstukken voor u in één assortiment samengebracht. 

ADIDAS FITNESSKLEDING

Zodat uw keuze van adidas sportkleding betrouwbaar is en in overeenstemming met uw wensen: In ons merkassortiment vindt u altijd de nieuwste collecties trainingskleding van het merk met de drie strepen. Van trainingsshirts, T-shirts, sweatshirts, trainingsjacks en trainingsbroeken tot trainingsshorts en sportbeha's. In de Adidas outlet van Keller Sports kun je ook afgeprijsde Adidas trainingskleding vinden. Kies uw favoriet uit goedkope enkele stukken, overblijvende maten of enkele stukken van het vorige seizoen - het loont om snel te zijn! 

ADIDAS SPORTSWEAR: LIFE-STYLE +PERFORMANCE

Naast uw trainingsprestaties en de functionaliteit van uw kleding is er nog een aspect dat u op de voorgrond plaatst: uw outfit. Zelden zal een bescheiden atleet het openlijk toegeven, maar outfit en uiterlijk zijn net zo belangrijk als prestaties. Een actieve en gezonde levensstijl handhaven en tonen - dat is hier het motto. Daarom houden de nieuwste collecties van adidas sportswear altijd de vinger aan de pols van de modetrends op het gebied van stijl, snit en kleur. Motiveer jezelf en anderen tot topprestaties in nauwsluitende, luchtige fitnesskleding van Adidas met een optimale pasvorm en een comfortabele pasvorm. Met de nieuwste functionele technologieën laat Adidas-sportkleding geen vragen onbeantwoord als het gaat om trainingsefficiëntie, wedstrijdprestaties en design: Het ademende materiaal leidt u naar nieuwe successen met een uitzonderlijke vochtregulatie en dwingt u het respect af van andere atleten.