De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS WANDELSCHOENEN - VOL MET ULTRAMODERNE TECHNOLOGIEËN

De adidas wandelschoenen uit de TERREX collectie zijn ontworpen om in elke situatie in de natuur absoluut betrouwbaar aan je zijde te staan. Low-profile pasvormen geven je veel bewegingsvrijheid voor snelle wandelingen en snelle beklimmingen. Slijtvaste buitenzolen van Continental-rubber bieden u ultieme grip en een stevige grip. De lichte modellen adidas wandelschoenen zijn niet alleen krachtig en comfortabel, maar hebben het ook in de waarste zin van het woord: ultramoderne technologieën maken van de wandelschoenen van adidas een professioneel hulpmiddel dat uw voet ook onder de zwaarste omstandigheden betrouwbaar droog en aangenaam koel houdt.

Voor maximale kracht bij elke stap op de berg, bijvoorbeeld, biedt de BOOST-middenzool de meest responsieve demping die ooit door adidas is ontwikkeld. Speciale demping zoals de BOUNCE-technologie geeft je ook energie terug bij elke stap in adidas wandelschoenen, zodat je je zuurverdiende uithoudingsvermogen maximaal kunt benutten. Robuuste buitenmaterialen beschermen je voeten ook tegen schokken van buitenaf - dit is vooral belangrijk als je je op de volgende trail volledig op jezelf wilt concentreren.

Ook adidas wandelschoenen overtuigen door hoogwaardige materialen als mesh of Primeknit, die voortdurend verder worden ontwikkeld. Milieubescherming is ook een zorg voor het merk uit Herzogenaurach. Zo is "Parley" ontstaan: deze hoogwaardige wandelschoenen zijn gemaakt van plastic afval dat op stranden en in oceanen wordt gevonden. Zo combineren adidas wandelschoenen met het TERREX Parley-assortiment een high-performance design met grote duurzaamheid.