De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS OUTLET

Het succes van Adidas is altijd gebaseerd geweest op het streven naar innovatie. Om het beste in schoeiselprestaties naar boven te halen en zijn aanbod uit te breiden, kondigde het merk onlangs een volledig nieuw productieproces aan. Het proces wordt FUTURECRAFT.STRUNG genoemd - met 3D-geprint bovenwerk dat de voet omsluit als in een naadloze, lichtgewicht cocon.

Bij deze revolutionaire technologie wordt elke verwerkte draad met behulp van software - aan de hand van eerder verzamelde loopgegevens - aangepast aan de voeten van de atleet. Flexibiliteit, stabiliteit en ademend vermogen worden dus precies daar geboden waar ze nodig zijn in de loopschoenen.

ADIDAS PRODUCTEN IN DE UITVERKOOP - BETAALBARE TOPKWALITEIT IN DE OUTLET

Hoewel de STRUNG schoenen een nieuwe ontwikkelingsfase zijn, biedt het ruime assortiment in onze adidas outlet altijd baanbrekende technologieën van de groep uit Herzogenaurach tegen voordelige prijzen: Zoals de populaire BOOST-middenzool in de hoogwaardige hardloopschoenen voor dames en heren, die bij elke stap een deel van de energie opslaat om die bij het opstijgen weer vrij te geven - waardoor je reactievermogen automatisch verbetert. Of de RAIN.RDY-technologie in de adidas Terrex regenjacks, waarvan het innovatieve buitenmateriaal geen druppel water doorlaat, maar toch aangenaam ademend blijft.

In onze Keller Sports adidas Outlet vindt u de juiste uitrusting voor uw sport tegen bijzonder gunstige voorwaarden - inclusief speciale koopjesprijzen op het gebied van hardlopen, tennis, wintersport of fitness. Het adidas-aanbod reikt van talrijke loop- en wandelschoenen tot trainingsshirts, sportbeha's, functionele hoodies, tennisrokjes en sporttassen. Veel prijzen zijn tot 50 procent verlaagd, zodat u voor een spotprijsje een compleet nieuwe outfit voor uw favoriete sport kunt samenstellen.

DE VOORDELEN VAN DE ADIDAS UITVERKOOP:

  • 100% origineel verpakte nieuwe koopwaar
  • Premium loopuitrusting
  • Innovatieve technologieën in speciale aanbieding
  • Verminderde afzonderlijke items
  • Outlet prijzen kunnen gecombineerd worden met andere kortingen zoals onze premium korting
  • De gebruikelijke retourperiodes zijn ook van toepassing op adidas outlet-artikelen

VERMINDERDE ADIDAS AANBIEDINGEN IN DE ONLINE UITVERKOOP

De spectaculaire prijzen in de Keller Sports adidas online uitverkoop gelden uitsluitend voor merkartikelen. Bij Keller Sports vind je geen B-ware - maar wel originele adidas-producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Vaak worden de artikelen in topkwaliteit geselecteerd in enkele en overige maten in buitengewone ontwerpen en kleuren. Als de aangeboden stijlen u bevallen, kunt u tegen een lucratieve prijs en met één muisklik duurzame goederen van hoge kwaliteit bestellen.

En het mooiste is: de aantrekkelijke aanbiedingen in onze adidas Sale zijn ook nog eens te combineren met de premiekorting van 10 procent voor leden. Mis in de toekomst dus geen enkele van onze winter- of zomeruitverkopen of Crazy Friday-aanbiedingen - en schrijf je in voor de Keller Sports nieuwsbrief voor meer informatie over onze speciale adidasaanbiedingen.