De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS LOOPKLEDING - FUNCTIE & ONTWERP

De juiste sportkleding is uiterst belangrijk, vooral voor hardlopen. Het moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, ademend zijn, naar behoefte koel of warm zijn en er goed uitzien. De hardloopkleding uit de adidas running-collectie combineert al deze criteria. In onze online winkel bieden wij u een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment hardloopkleding. Bij Keller Sports vindt u de nieuwste stijlen van de populaire adidas hardloopoutfits.

ADIDAS LOOPOUTFITS - VOOR MEER PRESTATIES

Of het nu gaat om TechFit- of CLIMACOOL®-technologie, de ontwikkelaars van adidas hardloopoutfits leggen veel nadruk op het gebruik van innovatieve materialen. De TechFit technologie, die een integraal onderdeel is van veel adidas hardloopkledingmodellen, helpt je om je prestaties effectief te verbeteren. Het is een soort compressiekleding die uw spierkracht concentreert en dus meer kracht geeft. Het biedt ook veel steun en geeft je zo een beter lichaamsbewustzijn. Een absoluut pluspunt voor de modellen van adidas hardloopkleding!

VIND DE JUISTE ADIDAS HARDLOOPKLEDING

In onze winkelcategorie "hardloopkleding" vindt u zowel shirts als broeken die met deze technologie zijn uitgerust. Vochtregulering speelt ook een belangrijke rol in hardloopkleding. Daarom is er een breed scala aan adidas hardloopkleding die is voorzien van CLIMACOOL® technologie. Dit zorgt voor optimale ventilatie en houdt uw lichaam aangenaam droog en koel. Dankzij de goed ontworpen en optimaal uitgeruste adidas hardloopkleding heb je ook tijdens lange trainingslopen altijd een goed en comfortabel gevoel.

Bovendien zorgen de zogenaamde Core Performance snijlijnen van de adidas hardloopkleding voor extra bewegingsvrijheid. De speciale Freshrite-geurbescherming voorkomt ook onaangename transpiratiegeurtjes. Tip: Als u hardloopkleding koopt, let dan op onze gedetailleerde productbeschrijving. Hier hebben we alle belangrijke kenmerken van de adidas hardloopkleding voor u op een rijtje gezet.