De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

adidas hardloopjacks: klaar om voor altijd te gaan

Of je nu een hardloper bent die elke dag een rondje hardloopt, of meer een recreatieve jogger die af en toe een rondje door het stadspark maakt, een goed hardloopjack is een must-have voor elke sporter. Een goed hardloopjack is een must-have voor elke atleet. En natuurlijk moet uw jas niet alleen aan de minimumeisen voldoen, maar ze in het beste geval zelfs overtreffen. Je bent aan het juiste adres: dankzij hightech materialen bieden adidas hardloopjacks de beste bescherming en de ideale luchtcirculatie voor al je runs.

Hardloopjacks van adidas - functie en comfort

Maar je hoeft je bewegingsvrijheid niet op te offeren tijdens het hardlopen. Daarom zijn de meeste adidas hardloopjacks gemaakt van een stretchstof. Dit betekent dat je hardloopjack zonder problemen al je bewegingen zal volgen. Dankzij hun lichte gewicht zullen de jacks u niet belasten op weg naar de volgende topprestatie. Integendeel: dankzij de ademende materialen worden zweet en vocht direct naar buiten afgevoerd. Veel modellen zijn ook uitgerust met water- en windafstotende technologieën voor ongunstige omstandigheden, en de wintermodellen gaan nog een stap verder. Met deze modellen kunt u uw looptraining op elk moment voortzetten, zelfs in het koude seizoen. Met het winddichte buitenmateriaal, de verwarmende mesh voering en de functionele en ademende gezichtsbescherming, zul je je tijdens je hardlooptraining gewoon niets aantrekken van het weer en de buitentemperaturen.

Zichtbaar in het donker: adidas hardloopjacks

Veiligheid is ook belangrijk bij het hardlopen. Daarom zorgen reflecterende elementen op de jassen ervoor dat u ook in de schemering en in de duisternis van de winter in het verkeer gezien wordt. Natuurlijk zijn de adidas hardloopjacks er in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen. De bekendste modellen zijn meestal monochroom, maar belichamen toch sportiviteit: de iconische drie strepen - waar adidas wereldwijd bekend om staat - geven zelfs eenvoudige modellen een unieke stijl die bij elke hardloopoutfit past. De jassen worden afgerond met praktische inlegstukken of zakken voor geld, mobiele telefoon en sleutels.

adidas hardloopjacks - belangrijkste kenmerken

  • Ademend

  • Vrijheid van verkeer

  • Reflecterende elementen

  • Praktische zakken

  • Lichtgewicht

  • Machine wasbaar

Duurzaamheid gecombineerd met functie

Sinds enige tijd wil adidas ook een voorbeeld stellen tegen milieuvervuiling door plastic afval. Daarom zijn veel van de hardloopjacks van het topmerk gemaakt van gerecycled materiaal, dat adidas Primegreen en Primeblue noemt. Dit zijn hoogwaardige gerecycleerde materialen die gedeeltelijk zijn gemaakt van Parley Ocean Plastic. Met deze hardloopjacks heb je niet alleen een functionele hardloopbegeleider, maar lever je ook een kleine bijdrage aan de bescherming van het milieu.