De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS HARDLOOPSHORTS - COMFORT EN BEWEGINGSVRIJHEID OP ELK PARCOURS.

adidas hardloopshorts zijn altijd de juiste keuze. Of je nu liever lange afstanden loopt of korte sprints. Of u nu op zoek bent naar de volgende uitdaging in trail running of liever uw rondjes loopt op vlakke oppervlakken. Bij zomerse temperaturen hebben hardlopers behoefte aan luchtige, kortgesneden beenmode. adidas hardloopshorts zijn daarom verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan shorts voor mannen en vrouwen. Dankzij het ademende en vochtafvoerende materiaal van de adidas hardloopshorts hoef je je niet te schamen voor ongeschikte zweetvlekken.

Maar zelfs regenachtige dagen of koude wintermaanden zullen je er niet van weerhouden om te sporten met de juiste adidas hardloopshorts. De hardlooplegging met lange snit overtuigt met sneldrogend materiaal, zodat zelfs regen je niet kan deren. Ze voelen echter nog steeds licht aan en geven je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt om hard te werken tijdens je run.

De elastische tailleband van de adidas hardloopshorts wordt bij veel modellen aangevuld met een trekkoord, zodat de short altijd perfect aan uw lichaam kan worden aangepast en niet afzakt. Omdat constant bijstellen tijdens een inspannende loop vervelend is en gewoon niet nodig. Hun eenvoudige ontwerp met herkenningswaarde en ideaal draagcomfort hebben van adidas hardloopshorts altijd een standaard uitrusting in de garderobe van alle hardlopers gemaakt.

Voor vrouwen zijn er naast de gewone adidas hardloopshorts ook praktische 2-in-1 hardloopshorts. De tight, die in de hardloopshort is geïntegreerd, beschermt u tegen huidirritatie aan de binnenkant van de dijen. De buitenste shorts bieden luchtig comfort en een coole look voor je volgende run. U kunt ook uw mobiele telefoon opbergen in de praktische binnenzak op de panty en u volledig op uw sport concentreren.

Of het nu gaat om interval- of afstandslopen, regen of zonneschijn - adidas running tights behoren terecht al vele jaren tot de basisuitrusting van elke sportliefhebber. Het maakt niet uit of je regelmatig aan wedstrijden of marathons deelneemt of gewoon twee keer per maand met je vrienden in het park gaat joggen - de hardloopbroeken van adidas begeleiden je op de best mogelijke manier bij al je sportieve inspanningen.