De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Adidas SL20 - Duurzaamheid en functionaliteit

Als je jezelf steeds verder wilt pushen in je hardlooptraining, is de Adidas SL20 gemaakt voor jou. Met deze functionele hardloopschoen van het wereldberoemde topmerk bent u optimaal toegerust om uw nieuwe topvorm te bereiken. De ultralichte schoen is ideaal voor snelle trainingslopen en halve marathons. Het bovenwerk van mesh met verschillende zones garandeert een goede grip op de voet en dus voldoende stabiliteit tijdens uw runs. Adidas besteedt ook aandacht aan het milieu, want het bovenwerk is gemaakt van ten minste 50% gerecycled materiaal. Het versterkte teengedeelte maakt de SL20 ook extra duurzaam en duurzaam. Een hoge kwaliteit loopschoen waar je op kunt vertrouwen.

Adidas SL20: Innovatieve technologieën

Je bereikt geen nieuwe beste prestaties van de ene dag op de andere. Hard trainen en een sterke wil leiden je naar succes. Met de Adidas SL20 heeft u een metgezel die u ondersteunt op weg naar uw doel. De hardloopschoen van de wereldmarktleider is uitgerust met innovatieve technologieën. De extreem lichte Lightstrike-middenzooldemping maakt een krachtige afrolbeweging mogelijk voor een evenwichtige en energieke loop. De Continental™ buitenzool zorgt voor de nodige grip op de weg. Hij is geïnspireerd op high-performance banden en biedt u optimale tractie op elke ondergrond en is bovendien ultra duurzaam.

Hoogtepunten van de Adidas SL20:

  • Ultra-lichtgewicht Lightstrike demping
  • Continental™ buitenzool
  • Gedeeltelijk gerecycleerde bovenkant
  • Beste draagcomfort

Adidas SL20 - Comfort & Ontwerp

Het Adidas SL20-model combineert de belangrijkste kenmerken van een goede hardloopschoen. Hoge flexibiliteit, responsieve demping en het beste draagcomfort maken van je looptraining het hoogtepunt van je dag. Laat pijnlijke voeten je niet weerhouden van je training. Dankzij de ideale pasvorm en de gepolsterde schoenkraag behoren pijnlijke blaren en huidirritaties tot het verleden. De Adidas SL20 is verkrijgbaar in een heren- en damesversie, en in verschillende designopties. U vindt gegarandeerd het juiste model voor u in onze Keller Sports online shop.