De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Het verhaal van de adidas SOLARBOOST

In het begin was er demping. Ook in de adidas SOLARBOOST. Het nam zelfs de revolutionaire leiding over. Met de presentatie van zijn Boost-technologie in New York in 2013 opende adidas de ogen - en stuurde het de ontwikkeling van demping voor hardlopers in een heel nieuwe richting. Energie opslaan om die terug te geven aan de voet voor nog meer snelheid was een bekend concept. Maar de nadruk van Boost demping was dat niet. Hun opstelling. Zijn efficiëntie. Dit alles opende nieuwe perspectieven. Vooral omdat adidas zijn dempingsrevolutie ook de Energy Boost schoen heeft meegegeven.

Het moest prestatiegericht zijn, van de zool tot de demping tot het bovenwerk. De basis was geboren. De SOLARBOOST is voortgekomen uit de Energy Boost in mei 2018. De revolutie werd gevolgd door de volgende ontwikkelingsfase. adidas creëerde een echte allrounder waarvan het fundament nog steeds is gebaseerd op unieke demping. Bovendien zijn er stabiliserende elementen, terwijl de naden geleidelijk naar de achtergrond verdwijnen. De adidas SOLARBOOST is nu aan zijn derde generatie toe. De evolutie vordert - maar alleen omdat de demping in dienst van de revolutie is gesteld.

De adidas SOLARBOOST: loopschoenen met optimale demping en stabiliteit

Niet elke schoen is geschikt voor elke loper. Niet elke voetanatomie is hetzelfde. adidas heeft daarom de SOLARBOOST gemaakt tot de gulden middenweg tussen dempende en neutrale schoenen. Zelfs jaren na de introductie dempt de Boost-technologie nog steeds effectief de energie van uw stappen en geeft deze onmiddellijk aan u terug. Omdat Boost vaak wat zachter is dan andere opstellingen, voorziet het merk de adidas SOLARBOOST ook van een soort steiger rond de tussenzool die meer zijdelingse steun belooft.

Daarnaast is er een lichtgewicht, ademend bovenwerk van technisch mesh en een buitenzool met Continental rubber. Dit geeft u de nodige grip, zelfs in natte omstandigheden - zonder snel te verslijten. Lopers hebben meer dan 1.000 kilometer met de SOLARBOOST gelopen en de buitenzool heeft het gemakkelijk gehouden. Als onderdeel van de Primegreen-lijn van adidas is de SOLARBOOST ook gemaakt van verschillende gerecyclede materialen. Er zijn monochrome en subtiele kleurstellingen, maar ook felle en flitsende, zodat u de runner kunt afstemmen op uw stijl.

Boost - en meer in de SOLARBOOST van adidas

Uitstekende demping alleen maakt nog geen uitstekende loopschoen. Daarom geeft adidas de SOLARBOOST andere topinnovaties die je run comfortabeler, veiliger en efficiënter maken.

  • Demping opvoeren met LEP Torsion System: Het begon allemaal bij BASF. Een van 's werelds grootste chemische bedrijven ontwikkelde de basis van Boost-demping en gaf die door aan adidas - en het merk maakt optimaal gebruik van het concept, onder meer in de adidas SOLARBOOST. Het is gebaseerd op ontelbare kleine balletjes gemaakt van een speciaal thermoplastisch polyurethaan. Ze kunnen naar believen worden vervormd, maar keren dan in een oogwenk terug naar hun oorspronkelijke positie. Op die manier slaat een Boost-middenzool de energie van de impact op wanneer je rent, om die direct om te zetten en je bij elke stap nieuwe energie terug te geven. Dankzij deze opzet is Boost een van de meest reactieve dempingssystemen in de hardloopindustrie. Het biedt ook een comfortabel kussen dat uw gewrichten effectief beschermt tijdens het hardlopen.
  • LEP Torsion en Solar Propulsion Rail voor meer ondersteuning: het LEP Torsion-systeem van adidas wordt gebruikt tussen de buitenzool en de demping van de SOLARBOOST. Het verhoogt efficiënt de stabiliteit zonder merkbaar te zijn tijdens het lopen. Aan deze opzet voegt adidas zijn Solar Propulsion Rail toe, die één keer rond de tussenzool loopt en de voet zijdelings ondersteunt.
  • Bovenwerk van synthetisch mesh: Het bovenwerk van de adidas SOLARBOOST is gemaakt van 50% gerecycled materiaal voor ademend vermogen en duurzaamheid. Om je extra stabiliteit te geven, gebruikt adidas zijn Tailored Fibre Placement door verstevigingen direct op het bovenwerk te stikken op plaatsen die bijzonder kwetsbaar zijn.
  • Stretchweb buitenzool met Continental rubber: De adidas SOLARBOOST leidt je veilig over de weg. Niet alleen vanwege de innovatieve demping. Dankzij de Stretchweb zool rolt u ook comfortabel in de premium hardloopschoenen en glijdt u zelfs in natte omstandigheden niet uit. De rubbersamenstelling van Continental zorgt voor tractie, zelfs in ongunstige omstandigheden, en is bovendien duurzaam.

De adidas SOLARBOOST: voor neutrale weglopers

Multidimensioneel evenwicht. Dat is wat je krijgt met de adidas SOLARBOOST. De loper dempt uiterst efficiënt, geeft je energie terug en biedt tegelijkertijd een hoge mate van stabiliteit. Het bovenwerk is comfortabel maar ondersteunend, en de buitenzool is ontworpen voor hardlopen op de weg. Dat is waar de SOLARBOOST zich het beste thuis voelt. Het maakt niet uit of je net begint met hardlopen of al hard bezig bent met meer uitdagende hardloopprojecten. De adidas SOLARBOOST, online verkrijgbaar bij Keller Sports, is geschikt voor elk niveau. Ook langere afstanden kunt u zonder problemen met de loopschoen afleggen.

De adidas SOLARBOOST Shop bij Keller Sports

adidas rust een hele armada van zijn lopers uit met de beoordeelde Boost demping. De adidas SOLARBOOST is dus nog maar het begin, of beter gezegd het einde. Het is de premium runner van adidas. In de adidas SOLARBOOST winkel bij Keller Sports bieden wij u een ruime keuze aan kleuren voor deze hardloopschoen. Daar vindt u de loper ook in een Primegreen versie, die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal.

Natuurlijk zijn alle adidas SOLARBOOST modellen voor mannen en vrouwen altijd voorzien van de iconische drie strepen uit Herzogenaurach, die alle SOLARBOOST kleurstellingen vakkundig verfraaien. Als je geen nieuwe versies of aantrekkelijke aanbiedingen rond de adidas SOLARBOOST wilt missen, raden we je aan je te abonneren op de nieuwsbrief van Keller Sports. Op deze manier bent u altijd op de hoogte!