De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Comfort en demping: de adidas SolarGlide

Het alledaagse leven heeft geen technologieën nodig die je op snelheid afremmen. Het comfort moet goed zijn. Daarom gebruikt adidas niet alleen zijn aangenaam zachte Boost-demping in de SolarGlide. Het merk combineert het met een bovenwerk van zacht mesh dat je voet behaaglijk en comfortabel houdt op de Boost-middenzool. Er is ook extra polstering in de hielzone. Dit wordt verondersteld de druk van de achillespees te halen. Bovendien heeft de adidas SolarGlide voor mannen en vrouwen een brede, goed gepolsterde tong. Dit betekent dat u de SolarGlide strak kunt aantrekken zonder dat de veters na een paar kilometer oncomfortabel insnijden. Een grippy buitenzool zorgt voor de nodige grip, zelfs tijdens after-work runs in de regen. Daarnaast biedt adidas de SolarGlide ST-versie aan. De ST staat voor "Stability" en verwijst naar extra ondersteunende elementen die bijvoorbeeld overpronerende lopers helpen. Als je graag in alle weersomstandigheden hardloopt, vind je de adidas SolarGlide GTX met een waterafstotend GORE-TEX membraan in onze adidas SolarGlide Shop.

De technologieën achter de adidas SolarGlide

Demping is het begin van de adidas SolarGlide, maar het is nog lang niet het einde. Stabiliserende elementen. Een zacht, ondersteunend bovenwerk. Milieuvriendelijke materialen. adidas levert het volledige assortiment:

Reactieve Boost-demping: kleine thermoplastische polyurethaanbolletjes vormen de kern. Wat abstract klinkt, heeft het voordeel dat het materiaal naar believen kan worden samengedrukt en vervormd. Maar bovenal streeft het onder druk explosief terug naar zijn oorspronkelijke positie. Dankzij dit concept kan de boost-technologie van de SolarGlide de energie van de stap absorberen en onmiddellijk aan u teruggeven. Het is alsof je schoen je actief van de grond duwt. Bijna geen enkele andere demping voor hardlopers is zo reactief. Het idee achter adidas' Boost demping werd ontwikkeld door BASF, een van de grootste chemische bedrijven ter wereld.

Solar Pulsion Rail voor meer stabiliteit: Boost zorgt voor de explosiviteit. Om er het beste uit te halen, moet je voet ook effectief rollen. Daarom rust adidas de SolarGlide uit met zijn Solar Propulsion Rail. Dit is een rail die het afrolgedrag van de voet optimaliseert en zo voor extra voortstuwing zorgt.

Continental buitenzool voor betrouwbare grip: Het weer mag geen beperkende factor zijn. Maar je wilt toch niet uitglijden in de regen. Daarom heeft adidas de SolarGlide op een Continental-buitenzool gezet. De rubbersamenstelling komt uit de pen van de beroemde bandenfabrikant en biedt u dus betrouwbare grip, zelfs in natte omstandigheden.

Comfortabel verstevigd mesh bovenwerk: Engineered mesh heeft zichzelf bewezen. Het bindt de voet stevig aan de schoen, zorgt voor een steeds comfortabel gevoel en is bovendien ademend. Net zo belangrijk voor je run is het stabiliteitsaspect. adidas doet dit eer aan in de SolarGlide met Tailored Fibre Placements. Op de plaatsen waar het bovenwerk het meest wordt belast, zijn verstevigingen vastgenaaid die geen afbreuk doen aan het comfort, maar tegelijk de stabiliteit verhogen.

Primegreen voor het milieu: Het idee van duurzaamheid is allang doorgedrongen tot zelfs de grote merken. adidas maakt daarom 50% van het bovenwerk van de SolarGlide 4 van zijn Primegreen-constructie. Dit zijn gerecycleerde materialen die de ecologische voetafdruk van de loper verkleinen.

Aangename trainingslopen met de adidas SolarGlide

Met de SolarGlide, online verkrijgbaar bij Keller Sports, heeft adidas een neutrale, comfortabele trainingsloper ontwikkeld die je op betrouwbare wijze vergezelt tijdens je dagelijkse runs. Vooral omdat het meer ondersteunende elementen heeft dan andere modellen die meer naar prestaties neigen. Uiteindelijk is het aan u om te beslissen of u een korte duurloop na het werk wilt doen of enkele kilometers wilt afleggen. Of je nu een beetje sneller wilt gaan of gewoon meer ontspannen wilt lopen. Met de SolarGlide heb je de perfecte allrounder onder je voeten - en een ruime keuze in onze adidas SolarGlide Store.

De adidas SolarGlide bij Keller Sports

Hoe werkt de theorie van de adidas SolarGlide in de praktijk? Wat zijn de voordelen van de setup en hoe reageren het bovenwerk en de demping op langere afstanden of een oneffen ondergrond? Is de schoen breder of smaller? Antwoorden op deze vragen kun je vinden in onze gedetailleerde productbeschrijvingen en technische specificaties in onze adidas SolarGlide Shop. Als je het juiste model en de juiste kleur hardloopschoen hebt gevonden, kun je met een paar muisklikken je persoonlijke adidas SolarGlide bij je thuis bestellen.