Word nu een premium-lid en bespaar 10% op elke aankoop* Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
295, 274, 285

ADIDAS TENNISKLEDING: FUNCTIONALITEIT TROEF

De nieuwste technologie is een belangrijk onderwerp, vooral bij sportkleding. Vooral de kleding van de grote merkhuizen die wij voor u samenstellen, houdt gelijke tred met de laatste ontwikkelingen in de onderzoekslaboratoria. Dit geldt voor de hele outfit en het sleutelwoord hier is functionele kleding. Het doel is om uw spel op de baan zo comfortabel mogelijk te maken en u te beschermen tegen afleiding. Mocht de wedstrijd langer duren, dan maakt adidas tenniskleding bijvoorbeeld gebruik van luchtdoorlatende materialen.

Dit zorgt voor een optimale temperatuurbalans, waarbij het vocht van binnen naar buiten wordt getransporteerd. Maar ook de patronen bieden u niet alleen modieuze aspecten, waarmee u qua stijl altijd op de hoogte bent van de tijd. Met de adidas tenniskleding kunt u nog meer doen: het hoge draagcomfort ondersteunt uw bewegingen zowel tijdens het beenwerk als tijdens de slag. Zo kunt u tijdens het spel het ideale evenwicht tussen uw boven- en onderlichaam bereiken. Voor uw training betekent dit dat u zich kunt concentreren op het verbeteren van het betreffende spel.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.