De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS TENNISSCHOENEN - EN JE WINT TERREIN

De adidas tennisschoenen bieden altijd de juiste materiaalsamenstelling voor de beste eigenschappen op het gebied van stabiliteit - op welke baan je volgende wedstrijd ook zal plaatsvinden. Omdat een stevige zool het kenmerk is van schoenen die bij tennis worden gedragen. De zool is zo gemaakt dat hij optimaal geschikt is voor gebruik op alle ondergronden. Dit is ook de reden waarom de buitenzool wordt geleverd met patronen of met een glad oppervlak. Maar in beide gevallen hebben de zolen een stabiele vorm met een materiaalkeuze voor een hoge duurzaamheid. Dit geeft je uiteindelijk een veilige houding en de basis voor sprints van de basislijn naar het net. De adidas tennisschoenen bieden u de beste voorwaarden voor een zeer goed voetenwerk in uw favoriete sport. Dus het eindresultaat in de wedstrijd zal aan jouw kant zijn!

SCORE MET HET BOVENMATERIAAL VAN DE ADIDAS TENNISSCHOENEN

Net zo belangrijk als een stabiele zool is een hoogwaardig bovenmateriaal. Ook hier spreken de schoenen een duidelijke taal. Met een mix van leer en textiel, bijvoorbeeld, heb je enerzijds alle voordelen van stabiliteit tot je beschikking, en anderzijds profiteer je van ademende stoffen die zelfs een langer verblijf op de baan tot een gemakkelijk spel maken. De meeste modellen van adidas zijn in klassiek wit gehouden. De Keller Sports online shop biedt echter ook aantrekkelijke kleuren waarmee u frisse accenten kunt zetten.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.