De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ADIDAS TERREX - UW METGEZEL IN DE BERGEN

De adidas TERREX-collectie biedt bijzonder lichte, veelzijdige en hoogwaardige producten in de adidas Outdoor-divisie. Innovatieve outdoorproducten zoals de "Super Trekking", de eerste lichtgewicht trekkingschoen die klimlegende Reinhold Messner droeg tijdens zijn eerste beklimming van de Everest (zonder zuurstoftoevoer) in 1978. Hiervoor werken de ontwerpers van deze collectie samen met enkele topatleten zoals de "Huber Buam" (bergbeklimmer) of organisaties zoals het Alpine Centrum Zermatt (Zwitserland). Met Adidas TERREX-schoenen en -kleding kunt u uzelf overtreffen bij trailrunning, hiking, trekking, enz. en bent u verzekerd van maximaal comfort.

ADIDAS TERREX: DE OUTDOOR FAMILIE

Bekende sportsterren zoals Shauna Coxsey, Kevin Jorgeson, Sasha Di Giulian, Martin Söderström, Kai Lightner, Nina Williams, Luis Alberto Hernando en Thomas en Alexander Huber ("Huber Buam") maken deel uit van de adidas TERREX outdoor familie. Met spraakmakende sportevenementen zoals ROCKSTARS, de wedstrijd van de internationale boulderelite, of Infinite Trails, een wereldkampioenschapsevenement dat graslopers en topatleten samenbrengt, is adidas TERREX al jarenlang titelsponsor en trendsetter voor duurzame trailrunning-concepten.

ADIDAS TERREX IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Start productlijn: 1970s
  • Ontwerpers: Birgit Freundorfer, Tim Maud
  • Hoofdkantoor: Herzogenaurach, Duitsland
  • Aantal werknemers: meer dan 60.000
  • Jaarlijkse omzet: ongeveer 20 miljard EUR
  • Website: adidas.com/terrex
  • Sport: Buiten

GOEDE REDENEN VOOR ADIDAS TERREX

  • Milieubescherming: in 2013 werd het TERREX SWift Dry Dye Shirt bekroond met de OutDoor prijs voor ecologische hoogwaardigheid.
  • Onderscheidingen: Outdoor schoenen uit de TERREX collectie hebben meerdere Outdoor Industry Awards gewonnen.
  • Technologie: Dankzij de GORE-TEX SURROUND®-technologie hebben voeten in TERREX-schoenen meer oppervlak om te "ademen".

ADIDAS TERREX: DE ALLERNIEUWSTE MATERIALEN EN TECHNOLOGIEËN

Het gebruik van hoogwaardige materialen in adidas TERREX producten betekent dat je bent voorbereid op alle weersomstandigheden. GORE-TEX®, bijvoorbeeld, is waterdicht en ademend tegelijk - dit maakt de producten tot de ideale metgezel op lange tochten. Polartec® Alpha® scoort ook hoog op het gebied van vochtregulatie en ademend vermogen, zodat u aangenaam warm blijft maar niet oververhit raakt - hoe hard u ook werkt.

Ademend vermogen is ook belangrijk in de TERREX schoenencollectie - synthetische materialen zoals de gepatenteerde mesh dragen bij aan een aangenaam voetklimaat. Het lichaamseigen zweet wordt naar buiten afgevoerd, zodat u ook na uren toeren en rennen kunt profiteren van een droge en comfortabele schoen. Concepten zoals adiPRENE® of TORSION® zorgen voor extra stabilisatie in het hiel- of middenvoetgebied, om op alle ondergronden stevig te staan. De EVA-middenzool dempt zachtjes elke stap en voorkomt pijn of drukpunten op de voet, zelfs tijdens lange uren van activiteit.