De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

OVER ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

High fashion en duurzame performance stijlen zijn belichaamd in de Adidas by Stella McCartney collectie. Ontwerpster Stella McCartney, dochter van Beatles-ster Paul McCartney, creëert exclusieve sportkleding voor actieve vrouwen die stijlvolle kleding voor het sporten niet willen missen. Naast kleding zijn er ook tassen en rugzakken te vinden die de sportieve outfit compleet maken. Sinds de herfst van 2020 gebruikt Stella McCartney het bekende PRIMEBLUE-materiaal - een gerecycled materiaal verkregen uit plastic uit de oceaan.

Meer over adidas by Stella McCartney

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY OUTLET BIJ KELLER SPORTS

Aantrekkelijke aanbiedingen voor training fans - dit is wat u moet weten over onze aanbiedingen:

  • 100% originele goederen van de fabrikant ✔
  • Verminderde afzonderlijke onderdelen van adidas by Stella McCartney ✔
  • Resterende omvang van afzonderlijke collecties ✔
  • Sportartikelen van vorig seizoen ✔

Tenzij beperkt, zijn onze adidas by Stella McCartney outletprijzen cumuleerbaar met andere kortingen.
Voor adidas by Stella McCartney Outletware & adidas by Stella McCartney Sale aanbiedingen gelden de gebruikelijke retourperiodes.

BESPAAR MET ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY SALE AANBIEDINGEN

  • Vind afgeprijsde sportartikelen in de outlet
  • Abonneren op de nieuwsbrief: Ontvang een waardebon van 10 € & exclusieve info over andere aanbiedingen
  • Word Keller Premium lid en ontvang 10% korting op alle artikelen.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY OUTLET: KWALITEIT VOOR PRIJSBEWUSTE SPORTERS

Ons rechtstreeks contact met de fabrikant zorgt ervoor dat in de Keller Shops alleen originele merkartikelen van adidas by Stella McCartney worden verkocht. Alle adidas by Stella McCartney aanbiedingen in onze outlet worden verzonden in hun originele verpakking. Bij Keller Sports vind je geen B-ware of sportartikelen die al een paar keer zijn uitgepakt en uitgeprobeerd. In plaats daarvan zijn de aanbiedingen in onze adidas by Stella McCartney Outlet voornamelijk losse artikelen van het vorige seizoen. Omdat we ons uitgebreide premiumassortiment voortdurend bijwerken, is het de moeite waard om regelmatig door onze adidas by Stella McCartney Sale te bladeren. Daar kunt u altijd nieuwe aanbiedingen van adidas by Stella McCartney of andere van uw favoriete merken op het gebied van training met verlaagde prijzen ontdekken. Om er zeker van te zijn dat u geen enkele toekomstige aanbieding mist en om te profiteren van zomer- en winteruitverkoop of Crazy Friday-aanbiedingen, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte en bent u als eerste op de hoogte van onze adidas by Stella McCartney-aanbiedingen.

VERGELIJKBARE TRAINING AANBIEDINGEN