De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Asics Evoride - blijvend comfort voor uw voeten

Iedereen die hardlopen serieus neemt, weet hoe belangrijk de juiste schoenen zijn voor een soepele loop. Onvoldoende demping of vermijdbare wrijving kan de race snel in een beproeving veranderen. Met de Asics Evoride behoren deze problemen tot het verleden. Deze efficiënte hardloopschoen is het meest geschikt voor tempodansen, langeafstandslopen of wedstrijden. Het model van het wereldberoemde topmerk is ideaal voor alle neutrale lopers en supinators. Dankzij de GUIDESOLE-technologie verhoogt de Asics Evoride uw efficiëntie. Dit wordt bereikt door een stevige en een zachtere laag te combineren tot een zool met een gebogen ontwerp dat zowel demping als een stuwend loopgevoel biedt.

Technische hoogtepunten van de Asics Evoride:

  • GUIDESOLE™ zooltechnologie
  • FlyteFoam™ tussenzool
  • FlyteFoam™ Propel
  • AHAR™ buitenzool materiaal

Asics Evoride: Technologie & Functionaliteit

Haal het maximale uit je runs met de geavanceerde technologieën van de Asics Evoride. FlyteFoam™ Propel-schuim en de FlyteFoam™-middenzool zorgen met hun verende eigenschappen voor meer veerkracht en een beter algeheel gevoel tijdens het hardlopen. De schuimtechnologieën zijn ook bijzonder duurzaam. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een buitenzool van slijtvast AHAR™-materiaal. Dit maakt de Asics Evoride niet alleen duurzamer, maar geeft je ook de beste grip op de weg.

De uitgekiende samenstelling van de zool van de Asics Evoride serie minimaliseert de belasting op uw voeten en verhoogt de efficiëntie, zodat uw run optimaal wordt ondersteund tijdens zowel lange als snelle afstanden. Het lichtgewicht bovenwerk van mesh is extreem ademend, zodat je voeten koel en droog blijven tijdens de training. De lichtgewicht Asics Evoride is verkrijgbaar in een breed scala van design opties, evenals verschillende pasvormen voor mannen en vrouwen om hun respectieve behoeften het beste ondersteunen. Vind nu het juiste model voor u - in onze Keller Sports online shop.