De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ASICS FITNESS: SPORTIEVER EN GEZONDER LEVEN

Of u nu binnen of buiten sport - ASICS Sport ondersteunt u bij al uw activiteiten. En terecht, je moet niet bezuinigen op je training, maar jezelf naar een nieuw niveau tillen. Regelmatig trainen kan een positieve invloed hebben op uw gezondheid. Lichaamsbeweging wordt medisch gezien als een preventieve maatregel tegen ziekte. Statistische cijfers tonen aan dat mensen die meer bewegen, langer leven. ASICS Fitness kiest ook voor deze aanpak. Wij voorzien u van de absolute basis voor ontspannen loopjes en bieden u een complete uitrusting van top tot teen voor uw bezoek aan de sportschool.

PERFECT UITGERUST MET DE ASICS TRAININGSCOLLECTIE

Trainingsschoenen zijn de basis voor vele sporten. Maak gebruik van geavanceerde technologie met dempingssystemen en lichtgewicht bovenwerk met schoenen van ASICS. Bovenmaterialen zoals T-shirts bieden veel bewegingsvrijheid. Vooral voor sporten waarbij het bovenlichaam betrokken is, zijn mouwloze shirts van ASICS het alternatief voor bijzonder warme dagen. ASICS Fitnessjacks daarentegen zijn ontworpen voor snel gebruik wanneer het wat frisser wordt tijdens een trainingspauze of wanneer er een fris briesje opsteekt tijdens een rondje hardlopen in het bos. Geen sportprestaties zonder shorts: het merk heeft een ruim assortiment in verschillende kleuren en vormen voor u klaarstaan.

ASICS FITNESS BIJ KELLER SPORTS

Keller Sports is zich ervan bewust dat een uitgebreid gamma alleen niet genoeg is. Er rijzen snel vragen over welke schoen geschikt is voor u en welke sport welk materiaal vereist. High-tech materialen zijn bijzonder geschikt voor zeer specifieke disciplines. Daartoe worden de meeste ASICS fitnessartikelen getest door onze Keller Sports Pro's. Wij gaan na wat binnen ons gamma de meest overtuigende kenmerken zijn voor uw behoeften. U kunt de verslagen van de Keller Sports Pro's vinden in onze Keller Sports Guide.