Word nu een premium-lid en bespaar 10% op elke aankoop* Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
296, 273, 281

ASICS HARDLOOPSCHOENEN - SPORTSCHOENEN MET TIJGERSTREPEN

Wat ooit in 1949 onder de naam "Onitsuka Tiger" in Japan begon, heet nu ASICS en is een van 's werelds bekendste sportschoenenmerken. "ASICS" staat voor "Anima Sana in Corpore Sano." Het Latijnse spreekwoord zegt dat een gezond lichaam een gezonde geest huisvest. Het Japanse bedrijf ontwikkelt en produceert technisch geavanceerde loopschoenen op basis van innovatieve ideeën. ASICS is sinds zijn ontstaan in de Japanse stad Kobe altijd geëvolueerd, maar wat is gebleven, is de tijger. Je herkent de hardloopschoenen van het Japanse merk aan de dynamische tijgerstrepen en het opschrift met het kenmerkende "∂" (spreek uit: Del).

ASICS HARDLOOPSCHOENEN VOOR PROFESSIONALS

ASICS-loopschoenen zijn speciaal ontworpen voor ambitieuze atleten. Om aan de hoge eisen te voldoen, werken de onderzoekers van het Aziatische merk zeer nauw samen met topatleten uit de hele wereld. De nieuwe modellen worden uitvoerig in de praktijk getest en zo nodig verschillende keren herzien - tot alles echt past en zit. ASICS hecht veel belang aan een correcte bewegingsvolgorde. De anatomische analyse is een van de belangrijkste onderdelen van het onderzoekswerk. Op basis hiervan ontwikkelen de experts innovatieve technologieën om het comfort voortdurend te verbeteren, met name op het gebied van stabiliteit en demping tijdens het hardlopen.

HARDLOOPSCHOENEN VAN ASICS MET EN ZONDER STEUN

ASICS houdt rekening met het feit dat er verschillende hardlooptypes zijn door optimaal aangepaste schoenen. Als uw voet tijdens het hardlopen iets naar binnen kantelt, dan is een stabiliteitsschoen met maximale ondersteuning geschikt voor u. In dit geval voorkomt het steunmateriaal aan de binnenkant dat uw zool uitknikt. Het grondcontact is nog steeds erg goed met deze modellen. De modellen met gestructureerd kussen bieden iets minder steun. Deze lichtgewicht schoenen bieden echter een uitstekende demping. Goed gedempte schoenen zijn vooral belangrijk als u te zwaar bent en veel op een harde ondergrond loopt. Lichte lopers zonder pronatie of met een licht naar buiten gekantelde voet kopen het liefst neutrale schoenen. Deze bieden maximale bewegingsvrijheid en zijn goed gedempt, maar hebben geen extra bewegingscontrolefuncties.

ASICS GEL LOOPSCHOENEN - EEN KLASSE APART

Loopt u graag zeer lange afstanden en bewijst u uw uithoudingsvermogen in marathonwedstrijden? Dan heb je een speciaal model nodig voor lange afstand lopers. Hoe zit het met het Gel-Nimbus model? Deze innovatieve schoen heeft bijzonder goede rebound-eigenschappen. Het bovenmateriaal van luchtdoorlatend meshmateriaal past zich perfect aan uw individuele voetanatomie aan. Een speciale eigenschap die de Gel-Nimbus deelt met andere ASICS sportschoenen is de gel demping in het achter- en voorvoetgedeelte. De gel binnenzool absorbeert de schokken perfect. Ideaal voor hardlopen op de weg is de Gel-Kayano. Het biedt veel stabiliteit en bescherming en zorgt zo voor een licht en harmonieus stapatroon. Het Gel-Pulse model wordt aanbevolen voor middellange afstanden. De Gel-Lyte is een lichte sportschoen voor in de vrije tijd.

WAT JE MOET WETEN OVER ASICS LOOPSCHOENEN

De hardloopmodellen van het Japanse merk zijn precies aangepast aan de anatomische behoeften en houden ook rekening met de eigenaardigheden van lopers. De keuze van de schoen moet worden gebaseerd op de aard van de ondergrond en de lengte van de af te leggen afstanden.

De ASICS-modellen worden gekenmerkt door een aantal positieve kenmerken:

  • uitstekende pasvorm
  • goede demping
  • uitstekende ondersteuning
  • laag gewicht
  • ademend
  • vochtregulerend
  • optimale versnelling
  • schoenen voor verschillende hardlooptypes

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.