De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KLOOTZAKKEN - DE OPLOSSING VAN EEN ANTITHESE

Elke keer lagen passie en stress dicht bij elkaar. Voor het avontuur op de berg was er altijd ook nog de inspanning rond de bagage. Eerst hebben ze de rugzak uitgeknepen, daarna hebben ze de rugzak meegesleept, uiteindelijk misschien een extra betaling voor de grote bagage. Een bekende procedure voor buitensporters van alle kleuren. In 2009 ontmoetten Freeskier Jon Olsson en productontwikkelaar Truls Brataas elkaar in Noorwegen en kwamen in gesprek. Ze vonden al snel overeenkomsten.

Hier haar passie voor reizen over de hele wereld, voor het zoeken naar skitochten met een neiging tot episch: de stralende kant van de medaille. Daar wordt het omslachtige verpakken van apparatuur in onpraktische tassen en koffers en de stress op de luchthaven met volumineuze bagage: de donkere kant van de macht. Truls Brataas zei later, toen de praktische klootzakken al op de markt waren, en vervolgde: "Dit schril contrast: onze liefde voor sport aan de ene kant, de stress van de juiste uitrusting aan de andere kant....". Olsson en Brataas hebben deze tegenstrijdigheid met hun klootzakkenproducten opgelost.

START MET DE "BESTE SKIBAG ALLER TIJDEN"....

Om echt de perfecte klootzakken te creëren, hebben Olsson en Brataas informatie verzameld van meer dan 150 skiërs, snowboarders, luchtvaartmaatschappijen en bagageafhandelaars op de luchthaven. Zij werkten samen met de Noorse Universiteit voor Wetenschap en Technologie - en presenteerden het briljante resultaat in 2012. Met niets minder dan de lichtste skitas ter wereld, die ook in lengte verstelbaar en volledig opvouwbaar was, kreeg de douchetas een op maat gemaakt debuut. Het regende prijzen uit het Travelgear segment.

Outside Magazine beschreef zelfs de eerste slag van de klootzakken als "de beste skitas ooit? Sindsdien is het doel van de brand geweest om mensen in staat te stellen om te reizen zoals ze willen, terwijl ze alles bij zich hebben wat ze nodig hebben. Volle zakken zonder stress. Een geniaal staaltje van genialiteit dat wordt bekroond door het elegante ontwerp: Scandinavisch eenvoudig is het motto. Het eenvoudige logo, een eenvoudige symbiose van D en B, is ook onopvallend aangebracht op de praktische Brand tassen en rugzakken.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2012
  • Grondleggers: Truls Brataas & Jon Olsson
  • Vennootschappelijk Zeeat: Oslo (Noorwegen)
  • Aantal Medewerkers: Ongeveer 50
  • Jaaromzet: ongeveer 8 miljoen euro
  • Website: douchebags.com
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR DOUCHEBAGS

  • Onderscheidingen: Reeds de eerste Skibag werd door Outdoor Magazine beschreven als "de beste Skibag aller tijden".
  • Multifunctionaliteit: Het doel van klootzakken is het combineren van een stedelijke en sportieve levensstijl. In ruil daarvoor is het merk gebaseerd op het elegante Scandinavische design.
  • Professionele Input: Jon Olsson's eigen ervaring als skiprofessional was voor de Zweed aanleiding om de Zweed te laten zoeken naar klootzakken.

SMARTES REISKLEDING IN DE KLOOTZAKKENWINKEL

Ontspannen reizen, verpakt in Scandinavische designkunst. Ook bij Keller Sports! In onze douchetassenwinkel kunt u precies die douchetas krijgen die u nodig heeft voor uw reis, van de tas tot de skitas, de weekendtas, de trolley, de rugzak, de fiets of de laptoptas. Zowel voor lange reizen als voor korte excursies geven wij u onderweg het passende stuk bagage. Een centraal aspect van de douchetassen zijn de speciaal ontwikkelde ABS-ribben, die de producten een enorme stabiliteit geven. Om uw uitrusting te beschermen, leende het vuur zich van de menselijke thorax en gaf zijn zakken een geribbelde structuur.

Daarnaast zijn er waterdichte materialen, praktische en slim geplaatste zakken voor smartphones en laders en natuurlijk laptopvakken. Uw trolleys rusten het vuur uit met grote, optimaal functionerende wielen. Met het praktische aansluitsysteem kunt u uw douchezakrugzak ook eenvoudig aan de bijpassende tas bevestigen en het volledige gewicht van uw uitrusting achter u trekken. Eenmaal aangekomen, opent u de compartimenten met slechts één beweging en heeft u direct toegang tot uw belangrijkste zaken. Ontspannen reizen is niet mogelijk.

EEN TOPATLEET ALS MEDE-OPRICHTER VAN KLOOTZAKKEN...

Jon Olsson weet zelf het beste wat hij in zijn klootzakkenproducten heeft. Als freeskier landde hij elf keer op het podium van de Winter X Games, organiseerde hij zelf Big Air-evenementen en reisde hij de wereld rond op zoek naar extreme afdalingen. Zonder veel bagage was er niet veel te doen. Dus Olsson kent de uitdagingen, de stress, de ongemakken. De perfecte basis om creatieve oplossingen te zoeken en te vinden. Olsson en zijn team ontwikkelen nu producten die andere atleten zoals MMA-vechter Emil Valhalla Meek, mountainbiker Ida Jansson of slopestyle biker Max Frederiksson al lang gebruiken. Zo voorziet douchbags haar atleten op hun reizen naar nieuwe paden en expedities van de best mogelijke tassen voor hun uitrusting. Maar u kunt ook profiteren van de expertise van Olsson - of u nu met uw sportuitrusting naar de bergen, de zee of de dichtstbijzijnde stad trekt.

KLOOTZAKKEN VIJF ONTWERPPRINCIPES VOOR PRAKTISCH REIZEN

De enige kans heeft geen plaats in de klootzakken. Dat de tassen, trolleys en rugzakken u zo praktisch ondersteunen op uw reizen is gebaseerd op een vaste formule, op de vijf designprincipes van Brand. Dit betekent: douchetassen zijn in principe in lengte en capaciteit verstelbaar en zijn gemakkelijk te dragen dankzij extra riemen en handgrepen. Terwijl een speciale constructie uw uitrusting optimaal beschermt, voorkomt een licht gewicht een te zware trekbelasting. En als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen, rol of vouw je je klootzak gewoon in elkaar om hem gemakkelijk op te bergen. Dit is de enige manier voor het Noorse merk om zijn doel te bereiken: elke reis te verbeteren met behulp van smart Travelgear.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.