• 10% op alle artikelen in de winkel*
 • Gratis retourzending
 • Exclusieve voorverkoop
 • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

DYNAFIT - EEN PIONIER OP HET GEBIED VAN SKITOERISME

Maar het zijn niet alleen de hoogwaardige skischoenen van DYNAFIT die van dit merk een interessante outfit voor u maken als het gaat om bergsporten (endurance). Vooral in de bloeiende skitoersportsector heeft DYNAFIT de afgelopen decennia door intensief onderzoek en zorgvuldig werk een uitstekende reputatie opgebouwd en wordt het beschouwd als een pionier op het gebied van technologie in de branche. In de loop van de tijd ontwikkelden zich de Münchense toerskibindingen zoals de legendarische "Low Tech", die al meer dan 30 jaar de toerskischoenen met twee pinnen met de ski's verbindt.

De nieuwe "Pintech P49", die een onovertroffen 49 gram weegt, is een andere mijlpaal. Het team rond bergbeklimmer Benedikt Böhm ontwikkelt vandaag de dag functionele sportkleding met een modern design en prestatiegerichte sportschoenen voor trail running en ultra running. De loop- en bergschoenen scoren vooral door hun robuuste constructie, de grijpbare Vibram-zolen en de hoogwaardige afwerking, en toch zijn het echte lichtgewichten - typisch DYNAFIT.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 1950 (voortgekomen uit het merk Humanic)
 • Grondleggers: Benedikt Böhm
 • Vennootschappelijk Zeeat: München
 • Aantal Medewerkers: K.A.
 • Jaaromzet: meer dan 190 miljoen euro (Oberalp groep totaal)
 • Website: dynafit.com
 • Sporten: Outdoor, Wintersport, Running

3 GOEDE REDENEN VOOR DYNAFIT

 • Billijkheid: Het merendeel van de producten (tot 90 procent) wordt in Europa geproduceerd. 100 % bindingen in Duitsland, 100 % ski's in Oostenrijk en 100 % schoenen in Italië.
 • Onderscheidingen: De producten van DYNAFIT hebben altijd al belangrijke prijzen in de sector in de wacht gesleept. Pas begin 2018 werd de "Pintech P49" binding bekroond met de Ispo Award in goud.
 • Milieuzorg: Sinds 2007 is het bedrijf actief betrokken bij de bescherming van de bedreigde sneeuwluipaard. DYNAFIT's heraldieke dier is voornamelijk afkomstig uit het Centraal Aziatische hooggebergte.

PROFESSIONALS ZOALS BENEDIKT BÖHM ONTWIKKELEN EN TESTEN PRODUCTEN VOOR U.

Een must tot op de dag van vandaag: Voor uw plezier in het bergbeklimmen en de realisatie van uw doelen moeten DYNAFIT-atleten zoals freerider Eric "Hoji" Hjorleifson alle prototypes uitgebreid testen en feedback geven aan de ontwikkelingsafdeling. Het resultaat is technologisch steeds geavanceerdere producten zoals de innovatieve premiumlijn "Carbonio", de toerskischoen "Hoji" of veelzijdige ski's voor toerskiërs zoals de "Tour 88".

Het is niet bekend hoeveel verticale meters de Münchense extrembeklimmer en DYNAFIT-directeur Benedikt Böhm al met deze hoogwaardige producten heeft bedekt. Het is echter zeker dat zijn enorme expertise op het gebied van bergbeklimmen ook in de productontwikkeling zal doorstromen. Tijdens Böhm's tijd bij het bedrijf, sinds 2003 is hij een medewerker van de Bolzano Oberalp Groep, werd de sneeuwluipaard ook geïntroduceerd als het logo van het bedrijf. Sinds 2005 staat het symbool voor de waarden "snelheid, lichtheid, uithoudingsvermogen en technologie" die DYNAFIT altijd al heeft willen volgen en zal blijven volgen.

DE LUCHT IS DE GRENS

In de komende jaren zal de leidende rol in de sector van het skitoerisme consequent worden uitgebreid en zullen nog meer gebieden van de alpiene duursport worden veroverd. Naast wintersporten en hardlopen is DYNAFIT vooral geïnteresseerd in mountainbiken, waar skiërs en tourers in de zomer graag op overstappen. Benedikt Böhm wil zichzelf geen grenzen stellen, want hij voltooit in een normale werkweek tot 10.000 hoogtemeters in een normale werkweek om voorbereid te zijn op nieuwe uitdagingen in het alpine gebied en het hooggebergte. Hij heeft er trouwens de juiste producten voor.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.