• 10% op alle artikelen in de winkel*
 • Gratis retourzending
 • Exclusieve voorverkoop
 • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

LAMUNT - HET VROUWELIJKE BERGPERSPECTIEF

In de natuur worden de beste ideeën gecreëerd. Bijvoorbeeld, lamunt's leider Ruth Oberrauch nam een ​​ski-tour voor de gelegenheid om na te denken over een buitencollectie voor actieve vrouwen. Iemand die echt alle behoeften van vrouwen in het licht houdt. Kort daarna verhuisde het weer in de bergen. Deze keer vergezeld door een paar vrienden. De uitwisseling volgde. Over je bergencitaat. Dingen die tot die tijd ontbraken. Over de juiste fitformulieren. Over esthetiek. De eerste meters. Want sinds 2010 werkt Ruth's Oberrauch in het gezinsbedrijf Oberalp Group, dat kort daarna op vrouwen in bergsporten werd ingebracht. Het resultaat: het is minder om te veroveren. Vrouwen willen de bergen voelen die de natuur ervaren, visueel aantrekkelijke, aangename kleding dragen. Op basis van deze resultaten stichtte als gevolg van het idee van Ruth Oberrauch de Oberalp Group "Lamunt". Een bergsportvuur van vrouwen voor vrouwen - en bewust bediend voor de naam die van de Ladin is gevonden. Daar is de berg vrouwelijk: La Munt.

DE VROUWELIJKE IDENTITEIT OP DE BERGVORM

Lamunte speelt het vrouwelijke perspectief specifiek voor buitenmeisje. "Vorm haar identiteit", is het motto van het vuur; En daarom dient het vrouwelijke lichaam als uitgangspunt voor uw collecties. De fitformulieren zijn geoptimaliseerd, die bij een nieuwe esthetiek wordt geleverd. Het vuur wil vrouwen kleding geven in de bergen, waarmee ze volledig kunnen leven en genieten terwijl ze hun passie achtervolgen. Beslissend is het samenvoegen van esthetiek en functionaliteit. De stijlen van lamunt houden warm en droog, vocht op warme dagen weg van de huid - en bieden wat iets. Dus het vuur in haar creaties verbergt haar "magische momenten": klein, niet op het eerste gezicht highlights, wat een kleine glimlach van hun drager moet opwekken bij het ontdekken. Een verborgen bericht. Een geheime tas. Lamunt wordt creatief - en houdt zijn creaties in subtiele natuurlijke kleuren. Voor de nodige discrete elegantie.

LAMUNT IS DUURZAAM - ZELFS MET GERECYCLED KASJMIER

Naast de bevordering van vrouwen in bergsporten, zet lamunt zich in voor het verkrijgen van de bergen. Het vuur streeft ernaar natuurlijke, gerecycleerde materialen te gebruiken en waterafstotende stoffen PFC-vrij te maken. Er moet ten minste één van deze drie aspecten worden vervuld. Voor het invullen van zijn isolatie-jassen gebruikt LAMUNT ook gerecycleerde kasjmier. Eigenlijk bekend als een kostbaar materiaal voor truien, brengt het ongelooflijk zacht materiaal uitstekende thermische eigenschappen. Hiervoor is het langdurig en licht, waterafstotend en warm. Deze voordelen maken gebruik van LAMUNT door het vuur te plaatsen op resten van de mode-industrie. Samen met partner imbotex combineert lamunt de gerecycleerde kasjmier door een patent-inwezenwerkwijze met gerecycled polyester: de uiterst effectieve isolatie van Luxepad® kasjmier ontstaat.

LAMUNT-PRODUCTEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

Bij Keller Sports vindt u deze sportproducten van LAMUNT: isolatie jassen, regenjassen, fleece jassen, regenjassen, buitenkleding, zoals overhemden, toppen, buitenjassen en buitenshuis.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 2019

 • Grondleggers: Oberalp Group, Ruth Oberraluch

 • Vennootschappelijk Zeeat: Bolzano, Italië

 • Aantal Medewerkers: -

 • Jaaromzet: -

 • Website: lamunt.com

 • Sporten: Outdoor, Wintersport

 • TIP: Vind gereduceerde artikelen van LAMUNT in de merk outlet: LAMUNT SALE

3 GOEDE REDENEN VOOR LAMUNT

 • Milieuzorg: Voor zijn productie gebruikt Lamunte als natuurlijke en gerecycleerde vezels mogelijk.

 • Billijkheid: LAMUNT werkt samen voor eerlijke arbeidsomstandigheden met geteste productiefaciliteiten.

 • Professionele Input: Voor juist op maat gemaakt buitenwear, gebruikt lamunt de expertise van bergsmiddels.

WANT BEZORGDHEID OVER DE NATUUR

Met zijn zorgprogramma streeft lamunt naar een duurzamere productie. Naast natuurlijke en gerecycleerde materialen gebruikt het vuur verdere milieunormen. Lamunt is dus gericht op zijn kleding volgens de Bluesign®-norm, die ervoor moet zorgen dat kleding onschadelijk is voor zowel het milieu als de werknemers en klanten. Tegelijkertijd gaan de eigen chemische richtlijnen van de Oberalp-groep verder dan het wettelijk.

LAMUNT: OUTDOORWEAR, AFGESTEMD OP VROUWEN

Het begint met bezuinigingen die rekening houden met het vrouwelijke lichaam. Om een ​​identiteit te creëren, betekent tegelijkertijd het bevorderen van het individu. Daarom biedt Lamunt zijn "Smart Fit Solutions". Hierdoor kunnen vrouwen, hun jas, hun broek, hun shirt, bijvoorbeeld door instelbare mouwen, precies op hun lichaamsvorm. Bovendien kan de mouw soms aan beide zijden jassen afnemen of dragen, terwijl de ALI-vorm met afgeronde elementen een speciale vorm geeft.

LAMUNTWINKEL BIJ KELLER SPORTS

Als u op zoek bent naar buitenweek, die optimaal aanpassen aan de behoeften van vrouwen, helpt Keller Sports graag. In onze lamuntwinkel vindt u de isolatie-jassen met gerecycled kasjmier, evenals buitento -ovops, broeken, rokken, shirts en fleece-jassen - en uiteindelijk gebruik u een van onze reguliere, zelfs met de premium korting aanbiedingen. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.