895 0
Close

Filter

Sorteer naar:

In de bergsportwereld is het al lang geen groentje meer: het in 2004 opgerichte merk Maloja, dat als geen ander weet hoe je het levensgevoel van jonge, sportieve mensen tot uitdrukking brengt. Hier komen functionaliteit met een fris design en verantwoordelijke productie samen. Achter Majola staat een dynamisch team dat zich tot doel gesteld heeft om actieve sporters voor elke situatie optimaal uit te rusten. Ook wat betreft materiaalkeuze, arbeidsvoorwaarden en milieustandaarden bewandelt het bedrijf zinvolle en duurzame wegen.

Klik hier voor meer informatie!

236 Aanbevelingen

Selected:

MALOJA
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Maloja
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • »


Een levensgevoel uitgedrukt in mode.

Eigenlijk is Majola een klein, onbekend dorpje bij St.Moritz zonder toeristen en noemenswaardige mogelijkheden voor alpine sporten. Door puur toeval ontdekte het oprichtingsteam van Maloja de enige piste en bracht een onvergetelijke dag door in de poedersneeuw. Ook jaren later staat het woord Maloja nog steeds voor eenvoudig en goed, gecombineerd met een beetje lef en originaliteit. Daarom is het logisch dat het in 2004 opgerichte bedrijf de naam Maloja kreeg, want deze begrippen beschrijven namelijk precies de filosofie van het bedrijf.
Duurzaam te leven, jonge designs te ontwerpen en functionaliteit te bieden, is ongetwijfeld een ambitieus voornemen. Maar de oprichters van Maloja hebben hun doelstellingen in hun leven geïntegreerd. Eenvoud heeft de hoogste prioriteit. Dat de vestigingslocatie een verbouwde hooischuur is en de inrichting op de vlooienmarkt is gekocht, lijkt alleen maar logisch. De productie vindt niet daar plaats waar dumpprijzen lokken, maar waar eerlijke arbeidsvoorwaarden overtuigen en goede en langdurige partnerschappen ontwikkeld worden. Dat willen ook topsporters ondersteunen. Onder andere Christian Reichenberger, de Duitse freerider, vertegenwoordigt het team Maloja bij de alpine wedstrijden.

Functionaliteit gecombineerd met duurzaamheid

Met het verwerken van biologisch verbouwd katoen en stoffen uit gerecycled materiaal kan de klant duidelijk de duurzaamheid die Maloja nastreeft bespeuren. Maar dat is lang niet alles waarmee de collecties overtuigen. Wielrenners waarderen bijvoorbeeld het nieuwe, extreem snel drogende AIRDRY®-polyestermateriaal dat vooral in tricots verwerkt wordt. De stoffen zorgen bovendien voor maximale bewegingsvrijheid en comfort. Zo is bijvoorbeeld de freeride bikeshort van elastische shortshell en heeft daarom een perfecte isolatie en zorgt bij complexe bewegingen voor onbezorgd rijplezier. Ski- en boardkleding van Maloja is niet alleen bestemd voor wintersporters. Hoody's van fleece of behaaglijke jacks met een schapenhuid-look houden je ook in vlakke gebieden warm. Praktische jacks van robuuste materiaalcombinaties dienen op de piste als warme windstoppers en staan in de bergsport bekend als perfecte allrounders. Ook jacks met een hoogwaardige wattering van kunstvezels van de firma Maloja zijn ideaal voor onbezorgd plezier op de berg.

Typisch Maloja: mode met herkenbaarheidswaarde

De bergen, waar alles begonnen is, spelen ook een rol in de collecties van Maloja. Voor alpineskiërs, bergsporters en boarders zijn er collecties die zowel qua kleuren als functionaliteit op elkaar afgestemd zijn en die met veel kennis voor de betreffende sport ontworpen werden. Bovendien vergeet het bedrijf ook hardlopers en bikers niet en zorgt daarmee voor een beetje Maloja-flair in vlakke gebieden. De designers van het jonge merk hebben geen half werk geleverd: de discrete maar toch pregnante kleurcombinaties zijn onmiskenbaar. Bij dameskleding wordt veel met punten en sterren gewerkt, zonder dat het al te speels wordt. Maak de van de Maloja-look jouw favoriete stijl en ontdek de ongecompliceerde, frisse en onderscheidende mode op Keller Sports!