312 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Ben je een langeafstands- of ultramarathonloper, een triatleet of ren je alleen af en toe? Zo ja, dan moet je bladeren door het assortiment van het merk NATHAN. Het bedrijf gespecialiseerd in hardloopuitrusting biedt rugzakken en sportvesten, riemen en vele accessoires waarmee je langer en krachtiger kunt rennen.

Hier krijg je meer informatie!

37 Aanbevelingen

Selected:

NATHAN
Sorteer naar: 

37 Aanbevelingen

merk: Nathan


Onmisbare accessoires voor langeafstandslopers

NATHAN is een merk specifiek voor mensen die lang en intens willen rennen. Het bedrijf is gevestigd in Olen, België, en is een van de marktleiders op het gebied van innovatieve hardloopuitrustingen. Honderdduizenden sporters trainen dagelijks met de Running Essentials-producten van het gerenommeerde merk. De artikelen zijn nu verkrijgbaar in meer dan 45 landen in goede speciaalzaken, en deze tendens blijft stijgen.Onmisbare accessoires voor langeafstandslopers

A9:A15

Naast een modern ontwerp is de functionaliteit belangrijk voor de productontwikkelaars van NATHAN. De hardloopvesten zijn grotendeels uitgerust met zeer zichtbare reflectoren, die zelfs in het donker voor veiligheid zorgen. Het lichtgewicht materiaal is comfortabel op de huid en is, net als de rugzakken en andere hardloopaccessoires, ademend en vochtregulerend. Ook erg praktisch zijn de NATHAN-riemen, die de loper niet beperken in zijn beweging. Aan de meeste riemen kan ten minste één fles worden bevestigd, waardoor je onderweg voldoende water binnenkrijgt. De lichtgewicht drinkriemen hebben vaak een vak met ritssluiting voor het opbergen van smartphones en waardevolle spullen.

Ingenieuze vetersystemen en meer van NATHAN

Als je naar het NATHAN-assortiment van Keller Sports kijkt, vind je uitzonderlijke producten. Een daarvan is het reflecterende snelvetersysteem. Tijdens een marathon of triatlon bespaar je de tijdrovende bezigheid van het vastmaken van je veterschoenen, vooral in de overgangszone. Je steekt de lock loces eenvoudig erin en trekt ze stevig aan. Je profiteert dus van een consistente pasvorm in je sportschoenen. Het lock- en clip-systeem van NATHAN is gepatenteerd. Om de aandacht te trekken, is er de Light Bender RX met verschillende kleuren. De USB-oplaadbare lichtarmbanden kunnen knipperen en zijn krasvrij en waterdicht.

Gesponsorde sporters als merkambassadeurs

NATHAN ondersteunt hardlopers over de hele wereld en helpt hen hun prestaties te verbeteren. Onder hen zijn bekende triatleten, marathonlopers en langeafstandslopers. Het NATHAN-sportteam bestaat uit Rob Krar, de ultra-runner uit 2013 en 2014 en Stephanie Howe, ultra-runner en succesvolle trainer. De atleet won "The Western States 100" in 2014. Michael Wardian, een marathon- en ultra-renner, zet zijn recordjacht voort met NATHAN's hoogwaardige accessoires. Ultra-renner Paul Giblin voltooit het NATHAN-team.

Goed uitgerust met de NATHAN-hardloopaccessoires

Het maakt niet uit of je een NATHAN-riem, -vest of een ander accessoire bestelt, je kunt altijd rekenen op een hoge standaard van kwaliteit en veiligheid. De nauwsluitende producten zijn grondig onderzocht en door atleten in de praktijk getest. Bij Keller Sports vind je de hardloopaccessoires van NATHAN voor dames en heren in verschillende uitvoeringen, kleuren en ontwerpen.