De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

DE NIKE SUPERREP FITNESS SCHOENENSERIE

Nike heeft nu speciaal ontworpen schoenen op de markt gebracht voor alle terreinen, die je ondersteunen bij je training en je meer veiligheid bieden. Omdat elke soort sport andere eisen stelt aan het schoeisel. Tijdens dynamische trainingen moet u er altijd voor zorgen dat de enkel voldoende gestabiliseerd is.

Nike SuperRep

Het innovatieve ontwerp van de Nike SuperRep is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan basistrainingseisen zoals demping, flexibiliteit en ondersteuning. De fitnessschoen ondersteunt en dempt de voorvoet tijdens gewichtdragende bewegingen zoals HIIT-training en circuittraining. Een lichtgewicht overlay omsluit de voet en biedt ondersteuning. Twee Zoom Air elementen in de voorvoet zorgen voor een responsieve demping in de Nike SuperRep. De Burpee Break in de zool zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit tijdens de hele workout.

Conclusie: Innovatieve demping voor intensieve fitnesstraining. Betrouwbaar stuiteren, veilig stoppen en flexibiliteit voor vloeroefeningen!

Nike SuperRep Go

De Nike SuperRep Go is ideaal voor dynamische workouts, zowel thuis als in de sportschool. Tijdens dynamische trainingen is het essentieel dat de enkel voldoende gestabiliseerd is. Een platte rubberen zool zorgt voor een stevige ondergrond, maar laat de nodige flexibiliteit toe. Geribbeld materiaal omsluit de voet voor een ondersteunend gevoel tijdens snelle bewegingen. De dikke schuimrubberen zool onder de Nike SuperRep Go dempt elke beweging. Wat vooral fijn is aan deze Nike trainingsschoen is het ademende mesh bovenwerk voor een comfortabel gevoel.

Conclusie: De perfecte schoen voor uw thuisworkouts, licht en ongecompliceerd.

Nike SuperRep Cycle

Deze Nike schoen is ideaal voor indoor cycling met zijn ultra-ademende ontwerp. Een geweldige innovatie is het lichtgewicht mesh materiaal. Dit maakt de schoen ademend en flexibel. Het zorgt voor een koel gevoel, terwijl ventilatieopeningen op de zool zorgen voor luchtcirculatie van onderaf. Bovendien zetten twee snel verstelbare klittenbanden uw voet vast tijdens intense bewegingen. De stijve zool onder de voet optimaliseert de energieoverdracht.

Conclusie: Perfect voorbereid op de trendsport spinning en indoor cycling. Doe ze aan, klik ze vast en ga!

Nike SuperRep Groove

Dit nieuwe lid van de Nike SuperRep familie is doelbewust ontwikkeld voor vrouwen. Hij is bijzonder geschikt voor cardio- en danssessies. Het is zeer stabiel en antislip als u door uw workout beweegt en draait. De demping van zacht schuim en de overlays aan de zijkanten bieden steun tijdens alle oefeningen.

Conclusie: Je partner voor cardio en dans sessies. Kom in de groove!

Nike SuperRep Surge

Het nieuwste model in de SuperRep familie is de Nike SuperRep Surge. Het is ontwikkeld voor bewegingsintensieve trainingen op de loopband en de roeimachine. Het geeft je ook de stabiliteit die je nodig hebt voor krachttraining. Dankzij het ultralichte Nike ZoomX-schuim krijg je een uitstekende energieteruggave. Het bovenmateriaal bevordert het ademend vermogen. Bovendien maakt een roeiklem op de hiel het gemakkelijk om van en naar uw roeimachine te gaan.

Conclusie: Je bent klaar voor je volgende bootcamp!