1764 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Ben je op zoek naar grenzeloos plezier, maximale prestaties en onvergetelijke avonturen? Dan kun je niet om het merk Oakley heen. Met de sportartikelen van de Amerikaanse fabrikant kun je zeker jouw sportieve grenzen testen en steeds weer verleggen. Speciaal op het gebied van bike- en skibrillen richt Oakley zich op baanbrekende innovaties, functionaliteit en de optimale bescherming voor je ogen.

Klik hier voor meer informatie!

18 Aanbevelingen

Selected:

OAKLEY
Sorteer naar: 

18 Aanbevelingen

brand: Oakley


Spoortieve ambities bereiden de weg voor succes

Toen het bedrijf Oakley in 1975 door Jim Jannard opgericht werd, bestond er maar één doel: ongeëvenaarde innovaties voor topsport en vrijetijdssport creëren. Met de zogenaamde "B-1B", een handgreep met zeer veel grip voor BMX-sturen vierde Jannard zijn eerste successen in het professionele racen. In slechts vijf jaar bereidde het merk de weg voor verdere successen. Met de ontwikkeling van de "O Frame" van Oakley, de eerste beschermingsbril op het gebied van sport, zette hij vooruitstrevende accenten in de professionele sport. Deze sector verschafte het merk de internationale doorbraak en bereidde de weg voor het huidige succes van Oakley.

Atletische topprestaties door geavanceerde technologieën

Dankzij innovatieve technische eigenschappen en functionaliteiten horen de skibrillen van het merk Oakley tot op dit moment tot de meest geavanceerde accessoires in de skisport. De brillenglazen met de door Oakley gepatenteerde High Definition Optics® (kurz HDO®) behoren tot de meest briljante uitvindingen van het merk. De glazen garanderen niet alleen absolute bescherming tegen UV-straling. Ze zorgen met hun unieke stootbeveiliging ook voor betrouwbare bescherming bij vallen en maximale stevigheid. De belangrijkste karakteristiek van de HDO® is de onovertroffen zichtscherpte en helderheid. Als het gaat om zicht kan de sporter geen concessies doen en hinderlijke verschuivingen en beperkingen van het gezichtsveld behoren dankzij Oakley tot het verleden.
Een andere functionaliteit van Oakley Goggles is de PRIZM®-technologie. Dankzij unieke biochemische glaseigenschappen passen de glazen van de bril zich aan elke weersomstandigheid aan, met als resultaat ultieme zichtsscherpte. En vergeet niet de F3 anti-condenslaag van Oakley zelf. Hierdoor kan er geen vochtige aanslag op de glazen gevormd worden die het zicht belemmeren. Oakley biedt alles wat je voor een sportief avontuur in de sneeuw nodig hebt. Probeer het gewoon eens uit!

Op elk traject het perfecte zicht

Veel van de innovatieve eigenschappen van de skibrillen van Oakley kunnen ook heel goed in de wielersport gebruikt worden. Zo zorgt de PRIZM®-technologie voor een optimale afstemming onder verschillende lichtomstandigheden waardoor je altijd verzekerd bent van het ideale zicht. De glazen van geavanceerd glasmateriaal, zoals bijvoorbeeld ceramic mirror, waarborgen 100% bescherming tegen UV-straling Verstelbare rubberen neuspads, buigzame beugels en plooibare beugeluiteinden zorgen voor een aangenaam en flexibel draagcomfort. Tijdens lange, inspannende trajecten of op een veeleisend crossterrein: met de Oakley bikebrillen verleg je succesvol je sportieve grenzen.

Oakley brillen: moderne symbiose van functie en design

Voor het bedrijf is de kwaliteit van zijn producten het allerbelangrijkste, maar heeft daarbij ook oog voor het uiterlijk van zijn brillen. De zonnebrillen en goggles van Oakley zijn modieuze lifestyle-accessoires en passen zich aan de individuele behoeften van de drager aan. Zo heb je bij de hightech brillen een grote keuze in kleuren en patronen. Kies bijvoorbeeld helemaal naar eigen smaak een framedesign of de vormgeving van de hoofdriemen! De typische herkenningswaarde van het merk staat altijd op de voorgrond. Overtuig jezelf en ontdek de grote keuze in sportbrillen van Oakley in de onlineshop van Keller Spots!