De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SALEWA OUTDOOR - TRADITIE, ONTWIKKELING EN EEN BIJZONDER DOEL

Het doel van het bedrijf veranderde met de ontwikkeling van de Andes rugzak in 1955. Salewa ontwikkelde zich van een fabrikant van lederwaren tot een producent van accessoires en kleding voor buitensporten. Deze werd in de jaren zestig gevolgd door de ontwikkeling en productie van de volledig verstelbare lichtgewicht Classic stijgijzer. Het product is vandaag de dag nog steeds een van de meest succesvolle in het assortiment van het merk. Met de uitvinding van de holle ijsschroef werd Salewa een internationale pionier op het gebied van innovatie en daarmee een van de meest succesvolle leveranciers voor de bergsport.

Sinds 1979 siert de adelaar het logo van Salewa Outdoor en staat sindsdien voor de kwaliteit van het merk en de verbondenheid met de natuur. In 1985 ontwikkelde de onderneming in samenwerking met Reinhold Messner nieuwe producten, die hij op zijn expedities testte. In 2003 breidde het in München gevestigde bedrijf zijn uitrustingsassortiment uit met trekking- en wandelschoenen. Na vele decennia van een met traditie doordrenkte bedrijfsgeschiedenis houdt het merk ook vandaag nog vast aan zijn doel: de natuur beleven en daarbij zo goed mogelijk uitgerust zijn.

SALEWA SCHOENEN - VAN FUNCTIONEEL TOT CHIC

Het nieuwste bedrijfssegment van de in München gevestigde onderneming is outdoorschoeisel. Zij maken voornamelijk onderscheid tussen wandel- en trekkingschoenen. Er zijn ook speciale schoenen voor klimmen of snelwandelen. De wandelschoenen gaan meestal over de enkel en bieden dus meer grip op ruwe paden. Salewa trekking schoenen daarentegen zijn enkelhoog maar bieden hetzelfde comfort als wandelschoenen. De schoenen zijn ook ademend en waterdicht. Zij voldoen dus aan alle eisen die buitenritten door de bergen aan de schoenen stellen. Het model Wildfire GTX bijvoorbeeld is een trekkingschoen die geschikt is voor lichte wandelingen, bergbeklimmen, klimmen en ook voor vrijetijdsbesteding. Daarbij heeft Salewa een eigen stijl ontwikkeld. De nadruk ligt op hoge functionaliteit, maar de schoenen zijn ook uitermate geschikt voor vrijetijdsgebruik.

VIA DE SCHOEN NAAR DE JUISTE APPARATUUR

Salewa biedt niet alleen geschikte schoenen, maar ook donsjacks, softshelljacks en regenjacks. Deze worden gekenmerkt door een hoog temperatuurbereik, ademend vermogen en hoog draagcomfort. Tegelijkertijd zijn de outdoorjacks water- en windafstotend dankzij de beproefde GORE TEX technologie. Dankzij de hoogwaardige verwerking van innovatieve en tegelijkertijd robuuste materialen zijn de kledingstukken bijzonder duurzaam. Om de outdoorkleding compleet te maken, produceert het merk ook trekking- en wandelbroeken.

SALEWA OUTDOORKLEDING MET VEEL NUTTIGE FUNCTIES

Dankzij de ruime zakken kunnen mobiele telefoon, portemonnee, kaarten of soortgelijke voorwerpen gemakkelijk worden opgeborgen. In tegenstelling tot alle soorten sportbroeken bieden Salewa wandelbroeken meer draagcomfort. Ze zijn uitgerust met functionele materialen van hoge kwaliteit en zijn dus water- en winddicht. Het bedrijf gebruikt verschillende materialen voor zijn outdoorkleding, zoals softshell, hardshell, maar ook dunne functionele stoffen die speciaal zijn aangepast aan de omstandigheden in de bergen. Daarom zijn de wandel- en trekkingbroeken en de outdoorjassen en -tops speciaal aangepast aan de bijzondere behoeften van de dragers.

TUSSEN HIGH TECH EN MILIEUVERANTWOORDELIJKHEID

Het merk Salewa besteedt in zijn producten evenveel aandacht aan het milieu als aan zijn bedrijfsfilosofie, aan het welzijn van dieren bij de keuze van materialen en aan de milieuvriendelijkheid van zijn producten. Het merk hecht veel belang aan de recycleerbaarheid van zijn producten. Omdat milieubescherming en natuurbehoud Salewa na aan het hart liggen, probeert het merk zo veel mogelijk terug te geven aan het milieu. Zo koop je niet alleen eersteklas outdoorkleding voor je spannende avonturen in de bergen, maar draag je ook een steentje bij om de wereld een beetje beter te maken.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.