899 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Toen de familie Solomon in 1947 in haar atelier in het Zuid-Franse Annecy met de productie van snowboards en skibindingen begon, had vermoedelijk niemand enig idee van het succes dat het bedrijf in de daaropvolgend jaren zou behalen. Toen al hechtte het bedrijf bij zijn werkzaamheden veel waarde aan het gebruik van zeer robuuste, eersteklas materialen en garandeerde daarmee kwaliteit en stevigheid. Het merk Solomon inspireert sindsdien met innovatieve technologieën en biedt voor elke gelegenheid de juiste schoen.

Klik hier voor meer informatie!

356 Aanbevelingen

Selected:

SALOMON
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

Salomon
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »


Schoenen van Salomon: je staat stevig in je schoenen voor buitengewone prestaties

Constant nieuwe ontwikkelingen en verdere verbeteringen waarborgen dat het merk Solomon onder professionele en amateursporters tot op vandaag tot de bekendste fabrikanten voor outdoor- en wintersportuitrusting en voor mode voor hardloop- en vrijetijdsschoenen behoort. Sinds de lancering van de eerste producten concentreert Solomon zich op de ontwikkeling van sportkleding die aan de hoogste eisen voldoet en jouw prestaties merkbaar verbetert. In overeenstemming met de eisen van professionele sporters breidt het bedrijf zijn portfolio van onderdelen voor uitrustingen en kleding voortdurend uit. Salomon houdt altijd de vinger aan de pols en kan daardoor op specifieke behoeften inspelen. De kennis en de omzetting ervan die in de loop van tientallen jaren opgedaan is, maakt Salomon tot op vandaag een bedrijf dat nauw met topsporters verbonden is.

Functionaliteit gecombineerd met design

Het geheim van een succesvolle schoen is snel uit de doeken gedaan: combineer functionele opties met de allerbeste eigenschappen voor de voet en maak het geheel af met een optisch hoogst actuele stijl. Onder andere deze basis vormt voor de sportartikelenfabrikant Salomon een onwankelbaar fundament bij het maken van zijn producten. Voor Salomon staat de sporter met zijn wensen, behoeften en modesmaak In het middelpunt van alle processen. Door de steeds hogere eisen die aan het materiaal en de functionaliteit worden gesteld, groeit de motivatie van het bedrijf om een betrouwbare en zeer moderne schoen te ontwikkelen. Geen berg is te hoog, geen winter te koud en geen weg te lang. Jij concentreert je op jouw avonturen, Salomon zorgt voor de uitrusting.

Back to the roots met de wandelschoenen van Salomon

Wil je de stadsjungle ontvluchten, fysiek alles geven en je één met de natuur voelen? In dat geval zijn de wandelschoenen van Salomon de perfecte partner. Hoe zwaar je bagage ook is, hoe oneffen en steil de ondergrond en hoe slecht de weersomstandigheden ook zijn, dankzij vooruitstrevende innovaties en constante doorontwikkeling bieden de wandelschoenen het meeste comfort, het minste gewicht en de beste voetbescherming.

Hardloopschoenen: helemaal toegewijd aan jouw sportieve doelen

Techniek en mode komen samen in een schoen die jou het gevoel geeft dat je op blote voeten loopt: dat belooft Salomon met zijn hardloopschoenen. De belangrijkste focus bij de ontwikkeling van de trailrunning-schoen ligt heel duidelijk op weinig gewicht, weerstandsvermogen en uitmuntende grip zelfs op ruig terrein. Deze doelmatige eigenschappen maakt de hardloopschoen van Salomon tot de perfecte partner voor een ontspannen joggingsessie, veeleisende crosslopen of uitdagende spurts. Demping en stabiliteit zijn optimaal aan de doelstelling aangepast en verzekeren jou van langdurige sportieve successen. Het typische Salomon-design benadrukt het modieuze aspect van het merk en zorgt ervoor dat jouw hardloopschoen ook prachtig met vele vrijetijdsoutfits gecombineerd kan worden.

Salomon sportkleding en nuttige accessoires

Wanneer je het juiste schoeisel gevonden hebt, biedt Salomon een grote keuze om jouw outfit of jouw uitrusting af te maken. Zoek bij Keller Sports naar skikleding, hardloopriemen, outdoorsandalen en praktische hardlooprugzakken in de bewezen kwaliteit van Salomon die optimaal op jouw doelen afgestemd zijn! Dat alles en nog veel meer vind je in onze onlineshop.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.