De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

BEREIK NIEUWE TOPSNELHEDEN MET SAUCONY HARDLOOPSCHOENEN.

Saucony hardloopschoenen worden wereldwijd gewaardeerd om hun bijzonder uitgebreide reeks geavanceerde prestatiemodellen. De premium runners van Saucony scoren altijd met optimaal comfort tijdens het hardlopen en daarbovenop met hun supercoole look. Het minimale gewicht van deze ademende loopschoenen is bijzonder voordelig. Het materiaal van het bovenwerk is meestal de FORMFIT-constructie - een vrijwel naadloze en hoogontwikkelde mesh met 3D-gedrukte structuur op strategisch belangrijke plaatsen, waardoor de schoenen passen als gegoten en vederlicht aanvoelen. De stabiliserende overlays van de Saucony hardloopschoenen zorgen voor een uitstekende ondersteuning en ook voor een uiterst sportieve look.

Saucony hardloopschoenen staan vooral bekend om de constante verbeteringen van de populairste modellen zoals "Ride", "Kinvara" of "Triumph". Aan de nieuwe versies worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd. Als het absolute vlaggenschip op het gebied van hardlopen lanceerde het merk de "Endorphin" met geïntegreerde carbonplaat in drie verschillende versies. Hier bewijzen de loopschoenen van Saucony dat je ook met een gedempte schoen een extreem hoog tempo kunt lopen zonder het natuurlijke loopgevoel te verliezen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ultralichte PWRRUN-demping, waarmee de energie-efficiëntie nieuwe dimensies bereikt. De vermoeidheid wordt dus opzettelijk afgeremd, zodat het lopen op topsnelheid gemakkelijker aanvoelt en de eindstreep sneller wordt benaderd.

Overigens: als u een dynamische loopschoen zoekt voor avonturen buiten de verharde wegen en paden, vindt u die ook bij Saucony - bijvoorbeeld met de "Peregrin". Sterk geprofileerde buitenzolen bieden u een perfecte grip, zelfs op moeilijk terrein. En dankzij het geïntegreerde GORE-TEX membraan in het robuuste bovenmateriaal is deze trailrunningschoen niet alleen waterdicht, maar ook ademend. Met Saucony hardloopschoenen ben je altijd een stap voor!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.