• 10% op alle artikelen in de winkel*
 • Gratis retourzending
 • Exclusieve voorverkoop
 • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SCHÖFFEL PRODUCTEN - GEVOEL VOOR BUITENSHUIS

Hubert Schöffel volgde zijn instinct in 1983. De mensen zouden willen wat hij voor hen gepland had. De afstammeling van de oprichter van het bedrijf, Georg Schöffel, was daar zeker van. Dus bestelde hij lascapaciteit voor 24.000 jassen. Het feit dat hij geen enkele opdracht had gekregen, stoorde hem niet. Schöffel vertrouwde zijn idee. En won. Slechts een paar uur nadat partner GORE TEX® zijn krantencampagne lanceerde, was de eerste partij Schöffels Berganoraks al uitverkocht. Hier het hoogwaardige jack, daar het waterafstotende, winddichte membraan. Schöffel en GORE TEX® zijn de volgende jaren samen op weg naar de top.

Buiten- en skikleding zijn al lang onvoorstelbaar zonder de twee grote namen uit de branche - iets wat Georg Schöffel, de oprichter van het bedrijf, waarschijnlijk in 1804 als onvoorstelbaar beschouwde. Het denken aan high-tech outdoorkleding zou op dat moment waarschijnlijk iets te veel gevraagd zijn. Toch had Georg Schöffel in Schwabmünchen de basis gelegd voor Hubert Schöffel om bijna 200 jaar later zijn instinct te vertrouwen. Toen Schöffel een detailhandelaar van sokken, kousen, kousen, Zwabische puntmutsen en nachtkappen was, richtte hij zijn familiebedrijf op in Schwabmünchen, een van de bekendste merken in de buitenindustrie van vandaag.

FAMILIETRADITIE EN INNOVATIEWORKSHOP

De vliegende handel werd een kledingwinkel, die een broek, wandelkleding en uiteindelijk de toen unieke Jethose ontwikkelde. In de loop der decennia heeft Schöffel zichzelf steeds opnieuw uitgevonden, uitgebreid en gewerkt aan nieuwe innovaties. Deze constante is gebleven. Tot vandaag. Peter Schöffel is nu de zevende generatie die het familiebedrijf leidt. Het hoofdkwartier? Nog steeds in Schwabmünchen natuurlijk. Schöffel heeft niet alleen de jetslang uitgevonden en heeft zich al in een vroeg stadium aangesloten bij GORE TEX® , maar is nog steeds voortdurend op zoek naar innovaties voor zijn outdoorkleding. Het belangrijkste is de klant.

Het merk wil u precies de uitrusting geven die u nodig heeft voor uw excursies in de natuur - of u nu gaat wandelen of skiën. Schöffel beschermt u tegen wind en regen, terwijl u toch de bewegingsvrijheid behoudt die u nodig heeft voor de actie die u nodig heeft. Het bedrijf gebruikt hiervoor innovatieve technologieën zoals GORE TEX® en Windstopper®. Opladen in de natuur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de elementen. Het bedrijf gebruikt eenvoudige, stijlvolle ontwerpen die er op de berg net zo goed uitzien als in de stad. Schöffel kan ook in de vrije tijd actief zijn.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 1804

 • Grondleggers: Georg Schöffel

 • Vennootschappelijk Zeeat: Schwabmünchen

 • Aantal Medewerkers: 220

 • Jaaromzet: ongeveer 100 miljoen euro

 • Website: schoeffel.com

 • Sporten: Wintersport, Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR SCHÖFFEL

 • Billijkheid: Schöffel is lid van de Fair Wear Foundation, die toezicht houdt op de arbeidsomstandigheden in bedrijven.

 • Milieuzorg: Schöffel zet zich in voor duurzame productie en is sinds 2013 partner van Bluesign.

 • Lange Levensduur: Schöffel produceert hoge kwaliteit - als er iets kapot gaat, repareert Schöffel Factory het.

SCHÖFFELAANBIEDINGEN BIJ KELLERSPORTEN

Als een van de bekendste premiummerken in de buitenwereld weet Schöffel wat u nodig heeft voor uw avonturen in dichte bossen, op kronkelende wandelpaden en op eindeloze witte hellingen. Hier het functionele jack met waterafstotend GORE-TEX®-membraan, daar het warme fleece of de jassen met isolerend PrimaLoft of warm dons. Schöffel heeft ook softshell-apparatuur in zijn portfolio - en Keller Sports ook. In onze online shop kleed je je volledig aan met Schöffel's hightech jassen, broeken, vesten en shirts voor de wandel- of skitour en dan heb je alleen nog maar een vriendelijke glimlach voor weer en wind.

SCHÖFFEL - INPUT DIRECT VAN DE STERREN VAN DE SKISCÈNE

Schöffel reist al tientallen jaren, niet jaren, in de buitenwereld. Natuurlijk kan het traditionele familiebedrijf nu op zijn lauweren rusten en beweren dat ze weten wat uw buitenervaring compleet maakt. Zou kunnen. Schöffel werkt niet alleen met topsporters voor zijn skikleding. Professionals geven voortdurend hun beoordelingen, Schöffel reageert hierop. Sinds 2009 rust het merk de Oostenrijkse skivereniging en daarmee enkele van de beste skiërs ter wereld uit, zoals Marcel Hirscher of Ricarda Haaser. Prominente input waarvan u ook profiteert.

SCHÖFFEL IS SPONSOR

Als samenwerkingspartner van de Oostenrijkse skivereniging voorziet Schöffel sinds 2009 de alpine sportteams van de Alpenrepubliek van vrijetijds- en racepakken. Als officiële partner voorziet het bedrijf het Oostenrijkse Olympisch Comité van de juiste uitrusting voor alle atleten die deelnemen aan de Winterspelen. Extreme bergbeklimmers Gerlinde Kaltenbrunner en Ralf Dujmovits vertrouwen onder andere op de uitrusting van hun sponsor Schöffel. Maar niet alleen professionals trotseren het weer met buitenkleding. Het premium merk heeft ook voor alle andere wintersportfans de juiste oplossing.

VENTURI BY SCHÖFFEL: MEER DAN WATERDICHT

Met de VENTURI-kleding heeft Schöffel een meesterwerk in buitenkleding gecreëerd. Optimale eigenschappen garanderen u maximale flexibiliteit: De door het familiebedrijf ontwikkelde membranen in combinatie met verschillende buitenste weefselkwaliteiten maken de VENTURI producten winddicht en waterdicht. Het membraan is waterdampdoorlatend, waardoor Schöffel buitenkleding ademend is. De uitstekende grip zorgt voor een zacht gevoel, zelfs met robuuste regenjassen. Afhankelijk van de eisen verwerkt Schöffel een twee- of drielaags laminaat in de VENTURI-lijn. Bij de beoordeling van de technische kenmerken stelt het bedrijf vanzelfsprekend hoge eisen; de waterdichte VENTURI producten zijn bestand tegen een waterkolom van minstens 10.000 mm.

LIEFDE VOOR HET DETAIL ONTMOET GEVOEL VOOR EERLIJKHEID

Schöffel is nu overal ter wereld thuis. Schöffel blijft echter te allen tijde trouw aan zijn wortels - en niet alleen omdat het hoofdkantoor van het bedrijf nog steeds is waar het allemaal begon: Schwabmünchen is het centrum van het Schöffel-universum. Een centrum waar kleermakers nog steeds worden opgeleid en de gehele collectie wordt ontwikkeld. High-tech ontmoet hier liefde voor detail, maar dat is nog niet alles. Als lid van de Fair Wear Foundation zet Schöffel zich ook in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en, als Bluesign systeempartner, voor de duurzame productie van haar textiel.

IK BEN OUT. MET SCHÖFFEL IN DE BERGEN

In de Schöffel Online Shop van Keller Sports vindt u een breed scala aan outdoor fashion producten van het merk Schöffel voor mannen en vrouwen. Het label produceert buitenkleding die u het hele jaar door goed uitgerust buitenshuis houdt. Het assortiment omvat functionele shirts en jassen, meerlaagse outdoorjacks en donsjacks. Skibroeken en -jassen ronden het productaanbod af. Als u niet skiet, houdt de functionele buitenbroek u ook tijdens andere sporten warm op uw benen. Hybride jassen en winterparka's zijn ook te vinden in het assortiment. De veelzijdigheid aan kleuren en designs maakt het voor u gemakkelijk om het perfecte product te vinden - dus: wegwezen!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.