779 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Het familiebedrijf Schöffel, dat begon als textielbedrijf, werd in 1804 opgericht in het Beierse Schwabmünchen. Tegenwoordig is het middelgrootte bedrijf een van de leidende merken in Europa op het gebied van functionele outdoor-, sport- en skikleding. "Ik ga erop uit." Met deze stelregel produceert Schöffel als een van de weinige grote Duitse kledingfabrikanten zijn outdoorproducten uitsluitend in de eigen kleermakerswinkel. Tussen de verschillende outdoorjacks en skibroeken vind je precies de juiste uitrusting om jouw sport buiten uit te oefenen.

Klik hier voor meer informatie!

347 Aanbevelingen

Selected:

SCHÖFFEL
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Schöffel
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »


Verantwoordelijkheidsbesef: outdoor-, sport- en skikleding van Schöffel

In de Beierse hoofdvestiging ontwerpt en produceert de fabrikant complete collecties van design tot aan het serierijpe product. Schöffel ontwikkelt zijn outdoorkleding met veel kennis en liefde voor detail. Speciale controlesystemen langs de toeleveringsketen zorgen daarbij voor transparantie en de implementatie van sociale standaarden.
Sinds 2011 is het bedrijf lid van de Fair Wear Foundation, die de arbeidsvoorwaarden in productielanden controleert. Sinds de Duitse kledingfabrikant zich bij dit multistakehoder-initiatief heeft aangesloten, hebben zij de eigen €žSchöffel Code of Conduct met hun Code of Labour Practice aangevuld. Sinds begin 2014 mag het Beierse bedrijf zich ook bluesign®-Systempartner noemen. Het familiebedrijf is bovendien lid van de European Outdoor Conservation Association.

Sponsor en partner van de allergrootsten

Als samenwerkingspartner van de Oostenrijkse skifederatie verzorgt Schöffel sinds 2009 de vrijetijds- en racekleding van de alpine sportteams van de Alpenrepubliek. Als officiële partner van het Olympisch Comité van Oostenrijk stelt het bedrijf aan alle atleten die aan de winterspelen deelnemen passende uitrusting ter beschikking. Dit zijn bijvoorbeeld de extreme bergsporters Gerlinde Kaltenbrunner en Ralf Dujmovits die ook op de uitrusting van hun sponsor Schöffel vertrouwen. Maar niet alleen professionele sporters trotseren het weer met de outdoorkleding. Ook voor alle andere wintersportfans biedt het premiummerk precies wat ze nodig hebben.

VENTURI by Schöffel: meer dan alleen waterdicht

Met de VENTURI-kleding heeft Schöffel een meesterwerk op het gebied van outdoorkleding gecreëerd. Met optimale eigenschappen ben je verzekerd van maximale flexibiliteit: door de inhouse ontwikkelde membraan gecombineerd met verschillende kwaliteiten buitenstof zijn de VENTURI-producten wind- en waterdicht. De ademende outdoorkleding van Schöffel is dan weer het gevolg van de membraan die waterdamp doorlaat. De voortreffelijke grip zorgt voor een zacht draaggevoel, zelfs bij robuuste regenjacks. Op verzoek verwerkt Schöffel in de VENTURI-lijn laminaat van twee of drie lagen. In de analyse van technische kenmerken legt het bedrijf van nature hoge maatstaven aan. De waterdichte VENTURI-producten zijn bestand tegen een waterzuil van minstens 10.000 mm.

"Ik ga erop uit." Op naar het volgende outdooravontuur met de outdoorkleding van Schöffel.

In de onlineshop van Keller Sports vind je een breed assortiment aan outdoormode van het merk Schöffel voor dames en heren. Het bedrijf produceert outdoorkleding waarmee je het hele jaar goed aangekleed onderweg bent. Tot het assortiment behoren functionele shirts en jacks, outdoorjacks met verschillende lagen en donsjacks. Skibroeken en -jacks maken de productfolio af. Als je er niet mee gaat skiën dan houden de functionele outdoorbroeken je benen ook bij andere sporten optimaal warm. Ook hybride jacks en winterparka's tref je in het assortiment aan. Door de rijkdom aan kleuren en designs kun je gemakkelijk het perfecte product vinden. Erop uit dus!