De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.


Ingenieuze technologieën voor uitstekend comfort

Functionele kleding voor de outdoorsector verschilt in veel opzichten van conventionele alledaagse kleding. De vereisten voor deze speciale kleding zijn erg streng. De kleding moet je een aantal uur betrouwbaar beschermen tegen wind en regen, je warm houden in de kou en afkoelen in de hitte. Vooral buitensportkleding wordt vaak blootgesteld aan mechanische uitdagingen. Een robuuste afwerking en duurzame materiaalkwaliteit zijn daarom essentieel. Moderne outdoorkleding bestaat vaak uit innovatieve high-tech materialen die functionaliteit en een hoog comfort bieden.

Je vindt dit allemaal bij Keller Sports

Bij ons kun je je van top tot teen aankleden met aantrekkelijke outdoormode. Van functioneel ondergoed en thermoregulerende sokken tot trekkingbroeken en outdoorjassen, ons assortiment bevat alles wat je nodig hebt voor een aangenaam avontuur in alle weersomstandigheden. Ja, zelfs slimme isolatierokken en functionele jurken voor de zomer verrijken het assortiment van Keller Sports.

Verfijnde outdoorkleding

Functionele kleding speciaal voor gebruik buitenshuis heeft vaak speciale details. Aankleden volgens het "uiprincipe" is bijzonder eenvoudig dankzij de doordachte constructie van de outdoormodellen. Veel functionele jacks bestaan ??uit ten minste twee lagen, een isolerende binnenlaag en een wind- en waterafstotende buitenlaag. De binnenlaag, die grotendeels gemaakt is van verwarmend fleece of katoen, kan naar wens worden verwijderd of bevestigd. Afritsbroeken zijn ook erg praktisch in de zomer en tijdens de overgangsperiode. Je kunt de beenlengte aanpassen met de ritsen. 's Ochtends begin je met een lange broek. De zon verwarmt de temperatuur, waardoor je je broekspijpen verkort tot aan de knie. Als dat nog niet genoeg voor je is, kun je in een paar eenvoudige stappen een short creëren.

Waaruit bestaat functionele kleding?

Outdoorkleding wordt vaak gemaakt van functioneel materiaal. Dat betekent dat het textiel een functionele meerwaarde biedt. Ze hebben speciale eigenschappen en zijn thermo-regulerend, ademend, vlekbestendig, antimicrobacterieel, waterdicht, winddicht, zeer elastisch, onderhoudsarm of onverslijtbaar, afhankelijk van het model. Idealiter vervult een kledingstuk verschillende functies. Zowel kunstmatige als natuurlijke vezels of een hoogwaardige materiaalmix worden gebruikt. De meeste buitenjacks bestaan ??uit verschillende membranen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ze zorgen voor uitstekend vochttransport van binnen naar buiten, terwijl ze ademend en sneldrogend zijn. Speciale klimatologische stoffen laten waterdamp ontsnappen en houden het lichaam aangenaam droog.

Waarom outdoorkleding de betere keuze is

Speciale functionele kleding bestellen of op pad gaan met conventionele kleding? Deze vraag kan eenvoudig en snel worden beantwoord aan de hand van de kwaliteitscontrole.

Voordelen van outdoorkleding:

 • maximale bewegingsvrijheid
 • meestal ademend
 • licht en stevig materiaal
 • flexibel inzetbaar
 • vaak stevig en winddicht
 • vaak waterdicht of waterafstotend
 • verschillende verfijningen zoals uitneembare binnenjacks of afritsfunctie
 • praktische details zoals capuchons en zakken
 • sportief design
 • gemakkelijk in onderhoud

Nadelen van outdoorkleding:

 • onderhoud en impregnatie zijn belangrijk om de eigenschappen van de stoffen te behouden

Outdoorkleding - ideaal voor sport en vrije tijd

Met functionele buitenkleding ben je altijd goed voorbereid op je activiteiten. Zelfs langere verblijven in de bergen of lange zeiltochten kun je goed doorstaan in de wind en regen zonder te bevriezen. In de koele ochtendmist voel je je net zo comfortabel als tijdens het wandelen in de hitte van de zomermiddag of tijdens een tocht door de met sneeuw bedekte bergen. Keller Sports biedt functionele kleding in een sportief ontwerp voor elk seizoen en elk weer. Ontdek nu het uitgebreide assortiment outdoorkleding gemaakt van hoogwaardige functionele vezels en koop een ademend en temperatuurregulerend model voor onvergetelijke geluksmomenten onder de blote hemel!