De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Rugzakken: metgezellen voor veelzijdige avonturen

Of het nu gaat om dagelijks gebruik, een langere reis, een korte trip of een avondtraining in de sportschool of sportclub - u wilt niet zonder uw eigen uitrusting en bent op zoek naar een robuuste, weerbestendige draagoptie? Rugzakken en tassen zijn praktische hulpmiddelen bij het vervoer. Niet alleen sportuitrusting, maar ook schriften, boeken, leermiddelen en vrijetijdsbenodigdheden worden het best in een rugzak bewaard. Ooit werden rugzakken gebruikt als "mannenhandtassen" bij het winkelen voor mannen, maar sinds lang zijn ze ook populair geworden bij vrouwen. Afhankelijk van de gelegenheid, het soort sport en de eisen, variëren de rugzakmodellen in de Keller Sports Online Shop.

Het kiezen van de ideale rugzak

Bij het kiezen van de ideale rugzak moet u vooral letten op grootte, gewicht en capaciteit. Vraag je ook af waarvoor je de rugzak nodig hebt, hoeveel spullen je moet opbergen en of de verhouding tussen je eigen lengte en de grootte van de rugzak klopt. Maar vergeet niet dat meer opslagruimte altijd meer gewicht betekent. Vooral bij meerdaagse tochten moet u uw uitrusting tot een minimum beperken om uw rug op lange termijn te beschermen.

Rugzak modellen: koopadvies

Om het juiste rugzakmodel voor u te vinden, helpt het om deze vragen te beantwoorden:

Hoeveel liter opbergruimte moet mijn rugzak hebben?

De meest gangbare rugzakmaten variëren van 5 liter tot maximaal 80 liter. Kleinere modellen zijn vaak eenvoudige dagrugzakken, terwijl bij de grotere modellen een onderscheid kan worden gemaakt tussen wandel- en reisrugzakken.

Wat voor rugzak wil ik?

Afhankelijk van het soort sport en de gelegenheid, is het zinvol een speciaal rugzakmodel te kiezen. Bij Keller Sports kunt u kiezen uit sportrugzakken, dagrugzakken, wandelrugzakken en reisrugzakken. In onze winkel vindt u ook hardlooprugzakken, drinksystemen, fietsrugzakken en ski-rugzakken.

Welke speciale kenmerken heeft mijn rugzak nodig?

Bij Keller Sports vindt u rugzakken van verschillende afmetingen, gemaakt van weerbestendig buitenmateriaal, met speciale vakken voor notebooks, mobiele telefoons en kleine accessoires. Afhankelijk van het type rugzak verschillen ook de vakindeling en andere kenmerken zoals draagsystemen, opgestikte zakken en verstelbaarheid.

Van welk merk moet mijn nieuwe rugzak zijn?

De keuze van de fabrikant is individueel en hangt af van het type sport, de eisen, de voorkeuren, de ervaring en uw prijsverwachtingen voor een nieuwe rugzak. Bij Keller Sports vindt u een goede selectie van bekende fabrikanten als Deuter, Fjällräven, The North Face, Patagonia, Osprey, Nike, Adidas, Mammut, Salewa en Douchebags.

Verschillende kenmerken voor rugzakken

Verschillende rugzakmodellen bieden u verschillende functies. Klassieke dagrugzakken zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Vaak hebben ze binnenin extra zakken en vakken, bijvoorbeeld om uw mobiele telefoon en laptop in op te bergen. Terwijl bij hardlooprugzakken de nadruk ligt op een bijzonder laag gewicht en opbergruimte voor alleen de belangrijkste spullen, zijn wandelrugzakken in de eerste plaats ontworpen voor een ideaal draagcomfort. Met individueel verstelbare riemen, een gewatteerd rugpand of het gebruik van netruggen passen deze modellen zich perfect aan de uitdagingen van de natuur aan. Zelfs veeleisende bergtochten of via ferrata's zijn geen probleem met deze robuuste rugzakken. Veel modellen zijn ook waterafstotend en houden uw uitrusting droog, zelfs in de regen. Als u een langere reis plant en geen koffer wilt gebruiken, vindt u hier een grote selectie van reisrugzakken. Deze bieden u de grootste capaciteit. Reisrugzakken maken indruk met extra borstriemen, extra buitenzakken voor meer opbergruimte en individuele ruglengteaanpassingen. Er is ruimte voor alles wat u nodig heeft voor uw volgende avontuurlijke reis.