De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Sportuitrusting: van must-have tot nuttig hulpje

Sportuitrusting is een algemene term voor veel verschillende producten. Sommige zijn specifiek afgestemd op gebruik in individuele sporten, andere zijn veelzijdiger. Terwijl bijvoorbeeld ski's, skischoenen, skihelmen en fietshelmen verplicht zijn voor het beoefenen van de desbetreffende sport, zijn er andere praktische hulpmiddelen zoals filter-drinkflessen, sporthorloges en andere gadgets. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende sporten en maken zelfs uw dagelijks leven gemakkelijker. Wat veiligheidskleding betreft, ligt bij veel sporten de nadruk op bescherming van het hoofd. Terwijl vroeger slechts weinig ski- of fietshelmen op de pistes of loipes van deze wereld te vinden waren, zijn zij nu onmisbare uitrustingen geworden. Dankzij voortdurend onderzoek worden helmen niet langer gezien als hinderlijke, lompe hoofddeksels, maar zijn ze tegenwoordig even beschermend, stijlvol en comfortabel om te dragen. Wat de veiligheid betreft, ligt de nadruk echter niet alleen op de bescherming van het hoofd. Ook het bovenlichaam en de benen krijgen de best mogelijke bescherming met de juiste beschermers van innovatieve en uiterst stabiele materialen. Op het eerste gezicht kunnen ski- en fietsbrillen worden gezien als modeaccessoires, maar ze hebben ook een belangrijke beschermende functie. De skibril zorgt voor niet-verblindend zicht bij het afdalen en beschermt de ogen tegen schadelijke UV-straling, sneeuw en wind dankzij een hoogontwikkelde filtertechnologie. Een fietsbril beschermt ook tegen het binnendringen van insecten en vuildeeltjes in het oog. Minder beschermend, maar uiterst nuttig zijn sporthorloges, fietscomputers of drinkflessen met een filterfunctie. Deze laatste verwijderen verontreinigende stoffen uit het water dat wordt opgevangen tijdens lange wandelingen of kampeertochten en maken er drink- of kookwater van.

Hoogwaardige sportuitrusting maakt uw avontuur veiliger

Of u nu een grote speler in de sector bent of een kleine gespecialiseerde fabrikant, fabrikanten van sportuitrusting hebben het tot hun missie gemaakt om uw leven als sporter aangenamer en veiliger te maken. Teams die nauwgezet onderzoek doen naar nieuwe technologieën en uitvoerige tests uitvoeren, creëren met hun werk echte topproducten. Het Zweedse merk POC, bijvoorbeeld, heeft zich toegelegd op het thema veiligheid en doet voortdurend onderzoek naar innovaties zoals de multi-impact EPP liner en robuuste buitenmaterialen. Het resultaat zijn hoogwaardige ski- en fietshelmen in vele verschillende uitvoeringen die precies op uw voorkeuren zijn afgestemd. Ook op het gebied van brillen en beschermers weet POC te overtuigen. Hetzelfde geldt voor het Amerikaanse bedrijf Giro, dat ook wereldwijd naam heeft gemaakt met high-tech kwaliteitshelmen en -brillen.

Sporthorloges en smartwatches

Ook in de sport is het thema digitalisering steeds meer aanwezig. Sporthorloges die uw prestaties optimaliseren dankzij hartslagmeting, virtuele hardloopcoach, herkenning van trainingsintensiteit, meting van slaapkwaliteit en GPS-integratie. Over digitale trainingsoptimalisatie gesproken: met behulp van smartwatches van gerenommeerde fabrikanten heeft u niet alleen de mogelijkheid om uw training vast te leggen en te verbeteren, maar - dankzij de nieuwste navigatie-innovaties - ook de garantie dat u nooit de weg kwijt zult raken.

Sportuitrusting in een oogopslag

Sportbrillen worden vooral gebruikt bij fietsen en skiën. Ze beschermen uw ogen tegen UV-stralen, sneeuw en wind en - als het om fietsen gaat - tegen vuil en insecten.

Sporthelmen beschermen uw hoofd bij snelheidssporten zoals fietsen en skiën op paden en hellingen. Ze moeten altijd deel uitmaken van je uitrusting. In de loop van de tijd is het draagcomfort sterk verbeterd door strategisch geplaatste ventilatiespleten en is het gewicht enorm verminderd door optimalisering van de materialen. Trouwens, helmen van POC, Giro en anderen verhogen je stijlfactor enorm.

Sporthorloges zijn de computer voor je pols. Je metgezel die je advies geeft. Sporthorloges helpen je je training te optimaliseren, meten je hartslag, stellen rusttijden voor en weten ook indruk te maken als navigator dankzij GPS.

Drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bent u op een uitdagende trektocht of aan het kamperen in de wildernis? Drinkflessen met filter garanderen dat u altijd schoon drinkwater ter beschikking hebt. Drinkflessen zonder filter en veldflessen zijn natuurlijk ook nuttige hulpmiddelen bij alle buitensporten.

Sportartikelen bij Keller Sports

Of het nu gaat om ski's, skischoenen, helmen, goggles, sporthorloges of bidons - hier vindt u precies die sportuitrusting die u steeds beter maakt. Bestel uw gewenste producten van talloze topfabrikanten gemakkelijk online en profiteer van onze regelmatige aanbiedingen en kortingsacties. Natuurlijk kunt u deze ook combineren met uw premiekorting. De Keller Sports nieuwsbrief houdt u op de hoogte van alle laatste aanbiedingen.