• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Gratis retourzending
  • Exclusieve voorverkoop
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

TENNIS ONLINE SHOP - KELLER SPORTS RUST U UIT VOOR DE VOLGENDE WEDSTRIJD

Tennis werd reeds in de vroege Middeleeuwen gespeeld door monniken in Franse kloosters. De bal werd over een net tegen een muur geslagen. In de loop van de tijd werden vooral de Engelsen enthousiast voor tennis. In 1846 gaf een Engelse majoor patent op tennis volgens zijn regels, en in 1877 werden de regels uiteindelijk nog eens herzien tijdens een toernooi in Wimbledon. In wezen wordt tennis vandaag de dag nog steeds volgens deze regels gespeeld en is het een van de populairste sporten ter wereld geworden. In 1988 werd tennis een Olympische discipline. In Duitsland hebben niet in de laatste plaats Boris Becker en Steffi Graf bijgedragen tot de grote populariteit van tennis. Terwijl tennis lange tijd als een exclusieve sport werd beschouwd, waarbij de spelers zich hoofdzakelijk in het klassieke wit kleedden, wordt de tennismode tegenwoordig steeds kleurrijker. Zelfs in het traditiebewuste Wimbledon verschijnen de tennissers niet meer alleen in witte tenniskleren op de baan. Modeontwerpers creëren samen met de spelers hun eigen tennismode en zorgen voor kleur en afwisseling op de baan. Tennismode is sinds lang ook buiten de baan draagbaar geworden.

BESTEL DE PERFECTE TENNISUITRUSTING ONLINE

Bij Keller Sports kunt u tennisartikelen en tennismode tegen lage prijzen online bestellen. Wij zien onszelf niet alleen als een voordelige online winkel, maar richten ons met onze service ook op deskundig advies. In onze Keller Sportgids vindt u professionele artikelen voor vragen over tennis en tennisproducten. Maar bij Keller Sports profiteert u niet alleen van eersteklas advies, maar ook van aantrekkelijke voorwaarden: Wij leveren gratis, in onze tennis outlet hebben wij altijd een ruim assortiment afgeprijsde tennisartikelen en bieden wij merkartikelen aan in onze tennis sale. Ons merkenassortiment omvat alle bekende fabrikanten van tennissportartikelen: Adidas, ASICS, Babolat, Diadora, Ellesse, Fila, Head, K-SWISS, Lacoste, Nike, Sergio Tacchini, Under Armour, Wilson - en nog veel meer.

KOOP DE LAATSTE TENNISMODE

Talrijke toernooien zorgen ervoor dat de topspelers van het tennis aanwezig zijn. De nieuwste tennismode van Rafael Nadal of Serena Williams zult u niet alleen op het volgende ATP-toernooi zien, maar u kunt hun tennismodecollecties ook tegen lage prijzen in onze winkel vinden. Bijpassende tennisartikelen zoals petjes, tennissokken, handdoeken of hoofdbanden zijn ook verkrijgbaar. Of u nu een professional bent die ons assortiment bekijkt of een beginner die zijn eerste tennisuitrusting samenstelt: samen met Keller Sports bent u optimaal voorbereid op uw wedstrijd op de tennisbaan. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen tennismode en tennisartikelen voor training en wedstrijden tegen lage prijzen kopen in onze tennis online shop. Onze experts geven u graag advies over welke tennisartikelen zeker in uw trainingstas thuishoren. De juiste tennisschoen is essentieel voor een optimale training of een spannende wedstrijd: afhankelijk van de ondergrond wordt de voet tijdens het tennissen in verschillende mate belast. Onze Keller Sports Guide-artikelen helpen u de perfecte schoen te kiezen.

VIND HET JUISTE TENNISRACKET - MET KELLER SPORTS

Het tennisracket is natuurlijk van doorslaggevend belang bij tennis. Volgens de overlevering sloegen de eerste spelers in de Middeleeuwen de bal over het net met de vlakke hand, vandaar de naam "jeu de paume", het spel dat met de palm van de hand wordt gespeeld. Rackets werden pas aan het eind van de 15e eeuw bij tennis gebruikt. De moderne naam tennis is afgeleid van de Franse term "tenez" wat vangen betekent. Vandaag de dag zorgen rackets die perfect zijn afgestemd op de betreffende speler voor een optimale service. Samen met onze experts vindt u het juiste racket - wij adviseren u bij de keuze van de gripsterkte en de juiste bespanning van uw racket. In ons aanbod vindt u rackets voor beginners, toernooireckets, rackets voor kinderen en alles wat u nodig hebt voor professioneel tennis. Er zijn ook testrackets beschikbaar die u kunt uitproberen.

WIN DE WEDSTRIJD MET TENNISUITRUSTING VAN KELLER SPORTS

Als je de juiste schoenen en een racket hebt, kun je eigenlijk meteen met je eerste tennisles beginnen. Met tennismode en tenniskleding van Keller Sports bent u altijd perfect uitgerust. Tal van andere tennisartikelen uit ons assortiment ondersteunen uw spel enorm: van overgrips tot dempers, bidons en handdoeken, Keller Sports heeft een ruim aanbod aan nuttige accessoires. Bij ons kunt u alle tennisproducten bestellen die u nodig hebt voor een succesvolle wedstrijd of uw volgende trainingssessie tegen een voordelige prijs.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.